am 2 broscute fitoase
Moderator: diego
6 mesaje
|Pagina 1 din 1
am 2 broscute fitoase
de aproape o luna broscutele mele nu mai mancau absolut nimic!!am incercat de toate..gammarus,pufuleti,bio lio..le-am luat chiar un meniu diversificat..nici nu se atingeau de ele..azi in timp ce mancam mi-a venit ideea..am taiat niste cubulete mici dintr-o bucatica de muschiulet file pe care tocmai o "devoram" eu..sa va spun ca in mai putin de un minut nu se mai zareau nici urme de cubulete??:))maine poimaine or vrea si caviar si fructe de mare.
- Testos juvenil

da
da ..eu nu gaseam incalzitor..o sa caut azi sau maine in hornbach..am inteles ca acolo au cam de toate..nu prea stiu cum e mai bine sa le las temperatura la 20 de grade ..macar e constanta..sau sa fac ca pana acum sa le incalzesc "cu " caloriferul.treaba e ca asa cu caloriferul e variatie mare..adica nu il pot tine toata ziua deschis si cand il inchid iar coboara la 20 de grade..ma gandesc sa nu le fac mai rau..sa nu raceasca tot variind temperatura..
oricum,sunt fitoase:))ultima lor gaselnita fiind sa se ridice pe picioarele din spate p marginea acvariului si apoi se arunca pe spate..sunt fffff caraghioase..:)
oricum,sunt fitoase:))ultima lor gaselnita fiind sa se ridice pe picioarele din spate p marginea acvariului si apoi se arunca pe spate..sunt fffff caraghioase..:)
- Testos juvenil

mai bine cauti incalzitor cu termostat...asa esti sigura ca ii asiguri temperatura constanta...cu caloriferul cum ai spus si tu variatia e prea mare si o sa o imbolnavesti....iar daca lasi acvariul la temperatura camerei....temperatura apei va fi cu cateva grade mai mica decat a aerului...deci va ajunge aproape de temperatura de hibernare....si nu cred ca vrei asta. ...cum ti-am spus si in celalalt mesaj poti sa iei un incalzitor putin mai mare chiar daca cei de la petshop iti spun ca nu e bun...il poti pune pe culcat pe fundul acvariului(dar sa ai grija sa fie acoperit de apa...si sa nu fie ridicat deasupra de broscute...) si daca are termostat nu mai ai de ce sa-ti faci griji...
sper sa gasesti...bafta..
sper sa gasesti...bafta..
trachemis scripta scripta+trachemis scripta elegans
atentia noastra este aceea ca organismul broastei testoase are nevoie de o alternanta de temperatura scazuta si respectiv ridicata. Daca vom asigura o temperatura constanta, o supraincalzire sau o supraracire, consecintele vor fi aceleasi, broasca noastra testoasa va muri in scurt timp.
Sursa testoase.go.ro
...deci ai grija
Sursa testoase.go.ro
...deci ai grija
- Testos juvenil

6 mesaje
|Pagina 1 din 1