broasca galbena
4 mesaje
|Pagina 1 din 1
broasca galbena
am doua broscute mici de florida iar femela are carapacea galben-verde ar trebui sa ma ingrijorez luand in considerare ca masculul are carapacea verde inchis
- Testos juvenil

1. Daca sunt mici nu ai cum sa le determini sexul :!: :| .
2. Ele isi modifica culoarea carapacii in functie de mediu si de perioada in care se afla. Poate sa isi schimbe solzii, cel mai bine e sa pui o poza (clara) din care sa ne putem da seama de problema
2. Ele isi modifica culoarea carapacii in functie de mediu si de perioada in care se afla. Poate sa isi schimbe solzii, cel mai bine e sa pui o poza (clara) din care sa ne putem da seama de problema
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Nu mai pune posturi unul dupa altul! Foloseste butonu [edit]!
De data asta ti l-am editat eu!
Acum sa iti raspund: Testoasa nu este decolorata sau bolnava sau mai stiu eu ce! Are un verde mai deschis.Nu toate testoasele au aceleasi culori.E ca si cum ai spune de ce un caine este negru si altul e maro!
In viitorul apropiat sa ii cumperi neon UV, pentru ca acum cand sunt mici au foarte mare nevoie de el.(pt a le intari carapacea si pentru a le forma niste culori si forme, vii si clare!
De data asta ti l-am editat eu!
Acum sa iti raspund: Testoasa nu este decolorata sau bolnava sau mai stiu eu ce! Are un verde mai deschis.Nu toate testoasele au aceleasi culori.E ca si cum ai spune de ce un caine este negru si altul e maro!
In viitorul apropiat sa ii cumperi neon UV, pentru ca acum cand sunt mici au foarte mare nevoie de el.(pt a le intari carapacea si pentru a le forma niste culori si forme, vii si clare!
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
4 mesaje
|Pagina 1 din 1