hrana
Nu mai da sfaturi care pot induce userii in eroare. Testoaselor le trebuie mancare variata.Nu o poti hrani numai cu inima de vita. :D
PS: vad ca acum l-ai editat! :lol:
PS: vad ca acum l-ai editat! :lol:
Ultima oară modificat de Florin pe 04 Apr 2008, 17:39, modificat 1 dată în total.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
cred ca merge si lemn de visin.
:))) a mea primeste de mancare de 2 ori pe zi, are vreo 4 centimetri, si totusi, roade lemnul din acvariu :) doar una din ele face chestia asta. cea mica cred ca are gusturi mai stilate :))) io le dau peste, inima de vita, gamarus si morcov din cand in cand, la cateva zile.
:))) a mea primeste de mancare de 2 ori pe zi, are vreo 4 centimetri, si totusi, roade lemnul din acvariu :) doar una din ele face chestia asta. cea mica cred ca are gusturi mai stilate :))) io le dau peste, inima de vita, gamarus si morcov din cand in cand, la cateva zile.
- Testos activ

Re: da
Salutare....iar nu stiu ce sa fac cu broscutele...plec in concediu peste o luna, si nush ce sa fac cu ele, mama ma baraie la cap sa le dau, ca mor de foame, dar nu vreau sa le dau :((...si...m-ar interesa cam cat timp traiesc broscutele de florida, fara mancare :| sunt maricele, au cam 7cm (carapacea)... Multumesc!!
- Testos juvenil