nu face ... caca
12 mesaje
|Pagina 1 din 1
nu face ... caca
Salut! am o problema cu broscuta mea ... de vreo 2 saptamani ii dau doar carne de pui si am observat ca in ultimele 4-5 zile nu a facut deloc caca.e grav? ce se intampla cu ea? la inceput a mancat viermisori,apoi inima de vita,dar acum nici nu mai pune gura pe asa ceva.Vrea doar carne.
- Testos juvenil

apa este la temperatura camerei.nu am incalzitor.i-am dat ieri si peste.
acum este foarte agitata ca ii este foame dar nu mananca nici viermisori nici inima de vita,creca vrea tot carne... nu stiu ce sa ii fac ... si imi pare si rau de ea sa o vad asa lesinata de foame...
acum este foarte agitata ca ii este foame dar nu mananca nici viermisori nici inima de vita,creca vrea tot carne... nu stiu ce sa ii fac ... si imi pare si rau de ea sa o vad asa lesinata de foame...
- Testos juvenil

multumesc mult pt sfat!maine sau poimaine ii iau incalzitor. oricum,de mancat mananca cat de cat...doar carne.si din cauza asta nu face nici caca? deci chiar am ajuns sa fiu cu ochii pe ea,sa caut excrementele ei...damn,ma ingrijoreaza.
- Testos juvenil

da,am filtru.ieri seara l-am oprit ca m-am gandit si eu la varianta asta.in rest ea e vesela si jucausa.poate le-a mancat confundandu-le cu bucatele de carne :) anyway...am reusit sa ii dau niste inima de vita,a mancat de foame cred :) si apropo,o am de 2luni si e mica,vreo 3-4cm
- Testos juvenil

ananas scrie:ii trebuie neaparat incalzitor altfel ..............................
[ananas] :!: Avertisment :!:

Ai incalcat in mod repetat art. 2.5; 2.6; 2.7 din regulament.
Citeste regulamentul !!!
Am si eu o problema asemanatoare cu broscuta mea de 5 ani, nu prea face caca, iar daca face nu e unul solid, e ceva putin si apos. Dar azi, cand am bagat-o in noul ei vas, mult mai incapator, am vazut ceva ciudat: broscuta mea scotea pe cloaca ceva solid si maro inchis, de vreo 5mm, am zis ca face caca in sfarsit dar acel ceva a intrat la loc! CE SA FIE? are prolaps? e constipata? sau sunt viermi intestinali?
Ajutati-ma va rog!
Am si eu o problema asemanatoare cu broscuta mea de 5 ani, nu prea face caca, iar daca face nu e unul solid, e ceva putin si apos. Dar azi, cand am bagat-o in noul ei vas, mult mai incapator, am vazut ceva ciudat: broscuta mea scotea pe cloaca ceva solid si maro inchis, de vreo 5mm, am zis ca face caca in sfarsit dar acel ceva a intrat la loc! CE SA FIE? are prolaps? e constipata? sau sunt viermi intestinali?
Ajutati-ma va rog!
Ioana
12 mesaje
|Pagina 1 din 1