va rog un raspuns e urgent:(

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

va rog un raspuns e urgent:(

de roxicutza » 29 Feb 2008, 12:58

Buna ziua

Revin dupa mai mult timp cu o problema urgenta; va rog din suflet daca ma puteti ajuta cu un sfat; sambata trebuie sa plec de urgenta din localitate si ma intorc de abia marti seara. eu o testoasa de vreo 3 luni. nu am gasit pe nimeni la cine as o las. o pot lua cu mine? cum trebuie sa o transport? (drumul dureaza aprox 4 ore). sau daca o las acasa, cata/ ce tip de mancare sa ii las?
Va rog daca se poate sa ma ajutati. Multumesc anticipat
Testos juvenil
Testos juvenil

de valipopa » 29 Feb 2008, 17:18

Poti sa o transporti intr-o cutie de pantofi(de carton) in care pui un prosopel,, dar sigur o sa ai o grija in plus,,,o sa trebuiasca acolo sa gasesti un recipient curat cu apa in care sa-i dai sa manance, s-o feresti de curent ca racesc usor, si probabil de la stres nu va manca.... Parerea mea e s-o lasi acasa, ii dai sa pape inainte sa pleci, si in 4 zile nu va pati nimic.
Testos juvenil
Testos juvenil

de shak_spawn » 29 Feb 2008, 20:31

Si eu stiu ca in 4-5 zile nu ar pati nimic. Poate ca mai rau ai face daca ai lua-o cu tine, caci fiind mica e destul de sensibila. Bine, o sa ai o apa mizerabila cand te intorci si o broasca cam flamanda, dar macar va fi safe! :wink:
Testos juvenil
Testos juvenil

de roxicutza » 01 Mar 2008, 09:56

ok:)
multumesc frumos o las acasa. acum ii dau de mancare si ii schimb apa:)
Testos juvenil
Testos juvenil