nu se misca si e moale (e urgent!)
Moderator: Sheppard
nu se misca si e moale (e urgent!)
am o broscuta mica de florida (am luat-o aum cateva zile) si in dimineata asta am vazut ca statea intr-un colt inghesuita, dar nu am bagat prea mult in seama.
acum am vazut ca era tot acolo, si am vrut sa o ridic. cand am ridicat-o, i-au atarnat labutele... parca erau de carpa :(. am tinut-o putin in mana (cand o pun pe mana, incepe sa mearga, dar de data asta nu a mers) si am pus-o in apa, da` plutea asa... aiurea. nu s-a miscat deloc...
asa ca am pus-o pe o scoica, unde mai statea ea, si acum e tot acolo. tine ochii doar putin deschisi, si e foarte moale. imi da impresia ca mai are putin si moare.
habar nu am ce sa ii fac... aveti idei...? :(
edit: cand ii ating boticul, nu si-l trage. chiar nu stiu ce are si ce sa ii fac...
acum am vazut ca era tot acolo, si am vrut sa o ridic. cand am ridicat-o, i-au atarnat labutele... parca erau de carpa :(. am tinut-o putin in mana (cand o pun pe mana, incepe sa mearga, dar de data asta nu a mers) si am pus-o in apa, da` plutea asa... aiurea. nu s-a miscat deloc...
asa ca am pus-o pe o scoica, unde mai statea ea, si acum e tot acolo. tine ochii doar putin deschisi, si e foarte moale. imi da impresia ca mai are putin si moare.
habar nu am ce sa ii fac... aveti idei...? :(
edit: cand ii ating boticul, nu si-l trage. chiar nu stiu ce are si ce sa ii fac...
Pe broasca mea o cheama Spike, iar pe caini Dana si Lori... toti sunt rockeri, animalii...
- Testos juvenil

abia luni!! veterinarul e inchis sambata si duminica. putin mai devreme m-am uitat pe program (am si caini).
broscuta e tot acolo. face niste miscari bruste din capusor :(
nu pot sa ii fac nimic acum, repede?
edit: apa e numa` buna.
broscuta e tot acolo. face niste miscari bruste din capusor :(
nu pot sa ii fac nimic acum, repede?
edit: apa e numa` buna.
Pe broasca mea o cheama Spike, iar pe caini Dana si Lori... toti sunt rockeri, animalii...
- Testos juvenil

Urgent ai putea sa te duci pana la o farmacie si sa cauti vitamina A(solutie orala in picaturi) si sa-i administrezi testoasei cateva picaturi pe cale orala. Luni sa te duci la un veterinar pentru o consultatie si sa-i faca si o injectie cu vitamina A intr-una din labutele din fata. Perioada de refacere este cam de 10 zile asta daca se aplica un tratament corespunzator.
Arunca o privire si aici: http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=602
Arunca o privire si aici: http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=602
Ultima oară modificat de diego pe 16 Feb 2008, 15:46, modificat 1 dată în total.
Pagina de Facebook a forumului Testoase.com
acum am venit de la farmacie. e inchis... (deja e tarziu pentru o farmacie deschisa).
pe moment, mai exista o alta solutie? macar sa reziste pana luni dimineata
pe moment, mai exista o alta solutie? macar sa reziste pana luni dimineata
- Testos juvenil

Trebuie sa existe o farmacie deschisa, mi-e greu sa cred ca la ora asta toate sunt inchise.
Pagina de Facebook a forumului Testoase.com
Ai tinut-o in apa adanca? Daca da, e posibil sa se fi inecat saa sa-si fi pierdut cunostinta si poate nu e moarta!
Poftim: http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=7
la punctul 11~
Poftim: http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=7
la punctul 11~
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
nu are in acvariu zona cu apa foarte adanca... am vrut sa ma asigur ca nu o sa se inece. dar nu cred ca mai e vie... nu s-a inecat...
- Testos juvenil

Daca a murit, singurul lucru pe care il poti face este sa te duci inapoi la magazinul de unde ai luat-o si cu tot cu ea (daca ai primit bon ar fi perfect) sa ii dovedesti vanzatorului ca tu nu i-ai facut nimic ai indeplinit toate conditiile si ea ti-a murit in mai putin de o saptamana, de obicei se acorda garantie 7 zile. Cand mai cumperi este de preferat sa te iti alegi broasca cea mai energica dintre toate. Imi pare rau pentru tine :(
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
nu ma mai intorc la magazin. a murit, a murit... asta e... nici nu cred ca mai cumpar alta testoasa. nu vreau sa se intample aceeasi chestie
daca cei de la magazin vor mai face asa, o sa si-o primeasca ei de la altii, nu de la mine. nu vreau sa ma mai consum, pentru ca abia m-am calmat. am fost destul de stresata azi din cauza asta. e naspa sa iti moara un animalut.
multumesc pentru tot, baieti. va doresc testoase vesele si sanatoase
;)
daca cei de la magazin vor mai face asa, o sa si-o primeasca ei de la altii, nu de la mine. nu vreau sa ma mai consum, pentru ca abia m-am calmat. am fost destul de stresata azi din cauza asta. e naspa sa iti moara un animalut.
multumesc pentru tot, baieti. va doresc testoase vesele si sanatoase
;)
- Testos juvenil

daca intradevar iti plac testoasele eu te sfatuiesc sa nu renunti...si eu am avut o testoasa care a avut pneumonie de cand am cumparat-o si ce era de asteptat a murit dupa circa 2 luni si totusi m-am simtit vinovat de moartea ei...apoi dupa un timp am cumparat alta..care acum este vioaie si vesela :) ...atunci cand cumperi orice fel de animalut trebuie sa fii foarte atent...daca iti vei lua alta sau nu este alegerea ta...