1 sau 2

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

1 sau 2

de panco » 06 Ian 2008, 17:38

poi..salut sunt nou pe forum de asemenea si in cresterea broscutelor testoase .Am si eu o broscuta pe nume Rocky de circa 6 luni.Are toate conditiile necesare si ma intrebam daca sunt animale sociale si ar fi mai bine daca ar mai avea un "vecin".Daca este mai bine... cum s-ar simti mai bine daca acesta ar fi mascul sau femela.
Imi cer scuze daca acest subiect a fost dezbatut anterior dar sunt putin nerlamurit. Va multumesc !!! :mrgreen:
Testos juvenil
Testos juvenil

de luc » 06 Ian 2008, 18:16

io nu mai stiu unde am citit.. ori pe siteul asta.. ori pe altul, dar zicea ca sunt animale independente si ca nu au nevoie de partener. Totusi nu ar strica sa mai aibe pe cineva alaturi. Si io cand aveam 2 broscute.. mai interactionau intre ele, deci s'ar putea sa fie cu plus daca ai 2 broscute, se mai joaca poate. Am citit si ca exista riscul sa se respinga. nu crd ca iti dai seama prea greu de asta daca o sa se intample, cred ca s-ar musca. ( totusi sa nu confundati muscaturiile gen pedeapsa :D dak una din broscute ii pune celelilalte un picior pe fatza ar putea sa o muste, dar nu iese incaierare :) mie asa mi se mai intampla, dar in rest erau OK )
Testos activ
Testos activ

de danco » 19 Ian 2008, 13:22

Eu cred ca e mai bine sa aiba un partener. Eu am doua, si vreo 3 saptamani una dintre ele a stat la doctor, iar cea care a ramas acasa a fost tare abatuta. Cum i s-a intors prietena a stat numai dupa coada ei si se baga mereu in fata ei, parca vroia sa stea de vorba. Si acum sunt mereu impreuna, una peste alta, dorm calare de multe ori (una e mai mare si e pe post de piatra pentru cea mai mica), etc.
Testos juvenil
Testos juvenil