Este necesar sa taiem unghiile broscutelor!!!
Moderator: Sheppard
5 mesaje
|Pagina 1 din 1
Este necesar sa taiem unghiile broscutelor!!!
Buna! sunt si eu noua pe aici si am 2 intrebari.... :? Am o broscuta in varsta de aprox. 3 ani (nu stiu sigur pt ca am primito) 1.as vrea sa stiu dc pot sa i tai unghiile fara sa pateasca ceva si 2.pt ca a crescut ,dragul de el, as vrea sa i cumpar un acvariu mai mare si am fost intr-un petshop si vanzatorul de acolo mi a recomandat printre altele un acvariu de plastic f frumos de altfel (pacat ca nuam o poza sa va arat ), destul de mare e mai mult larg decat adanc dotat cu insulita palmieri si toate cele, totusi as vrea sa stiu dc este indicat adica dc nu dauneaza intr-un fel sau altul faptul ca e din plastic in rest am de toate pt el incalzitor pompa termometru ...si o sal- mai dotez.Va multumesc ...si astept sfaturile voastre... :)
In legatura cu unghiile nu cred ca este necesar sa i le tai mai degraba sa ii pui un substrat din pietre sau altceva dur in care sa isi toceasca unghiile de buna voie. A doua intreabare legata de acvariu nu ar trebui sa ii dauneze ca multa lume a avut sau are acvariu de plastic.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Nu ai cum sa sti daca se simte bine sau nu, dar ar fi de recomandat sa incerci sa ii oferi un mediu foarte aproape de realitate, ceea ce in realitate ar insemna foarte multa apa, acuma dupa posibilitatile si spatiul de care dispune fiecare se va lua acvariul. Un sfat este sa nu cumperi din pet-shop acvariu ci sa faci tu unul deoarece iesi de 3-4 ori, daca nu mai mult, mai ieftin. E doar un sfat si il poti trata cum vrei.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
5 mesaje
|Pagina 1 din 1