Pete verzi pe carapace
Moderator: Sheppard
10 mesaje
|Pagina 1 din 1
Pete verzi pe carapace
In primul rand va urez un an nou bun cu bucurii si animalute sanatoase.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Am doua broscute de Florida si uneia dintre ele in urma cu aproximativ o saptamana a inceput sa-i apara pe carapace cateva pete verzui, care nu par a fi depuneri de alge. In acea zona am impresia ca, carapacea este mai moale decat in rest.
Va rog ajutati-ma cu un sfat, trebuie sa ma ingrijorez? sa merg la medic cu ea?
PS. Carapacea mea multumeste pentru sfaturi :wink:

Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Am doua broscute de Florida si uneia dintre ele in urma cu aproximativ o saptamana a inceput sa-i apara pe carapace cateva pete verzui, care nu par a fi depuneri de alge. In acea zona am impresia ca, carapacea este mai moale decat in rest.
Va rog ajutati-ma cu un sfat, trebuie sa ma ingrijorez? sa merg la medic cu ea?
PS. Carapacea mea multumeste pentru sfaturi :wink:

Ultima oară modificat de RoxanaR pe 01 Ian 2008, 11:24, modificat 1 dată în total.
Mamica si de broscuta
Uite un link catre un tutorial care iti explica pas cu pas cum trebuie sa pui poza: http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=3. Daca tot nu reusesti contacteaza-ma pe mail sau pe ymes si trimite-mi poza ca sa o pun eu. Nu prea stiu ce ar putea avea, ar fi mai indicat o poza.
Am vazut ca ai reusit sa pui o poza cu ea, este vorba de zona coditei si doi solzi mai sus nu ? Acele alge verzi ... in acea zona nu ai de ce sa iti faci griji pentru ca pana la o anumita varsta, nu se va intarii acea zona a carapacei de deasupra coditei, dar il legatura cu petele nu stiu ce sa zic, ai incercat sa dai cu mana sa vezi daca se iau ?
Am vazut ca ai reusit sa pui o poza cu ea, este vorba de zona coditei si doi solzi mai sus nu ? Acele alge verzi ... in acea zona nu ai de ce sa iti faci griji pentru ca pana la o anumita varsta, nu se va intarii acea zona a carapacei de deasupra coditei, dar il legatura cu petele nu stiu ce sa zic, ai incercat sa dai cu mana sa vezi daca se iau ?
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
am observat de 2 zile ca broscuta mea are o pata de culoare mai deschisa pe mislocul carapacei...pe partea de sus...e vreo problema? ea e foarte vioaie...mananca de 3 ori pe zi....ii dau numai carne ( shunca, carne de pui si viermisori uscati de la pet-shop )
- Testos juvenil

Pentru a afla trebuie sa raspunzi la urmatoarea intrebare si sa faci ceea ce iti zic. Ne pui o poza, care sa nu fie facuta cu telefonul deoarece nu iese clar, si intrebarea este: O dai cu picaturi pe carapace ?
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Se vede asa mai neclar in apropierea cozii, la solzii din spate, intre ei. Este din cauza picaturilor, le dai destul de des avand in vedere ca se recomanda la 1-2 saptamani, in contactul cu apa acele picaturi se transforma in acea substanta alba care ramane pe carapace cateva zile. Nu ai de ce sa-ti faci griji, nu este boala
10 mesaje
|Pagina 1 din 1