incalzitor pt cvariu mic
12 mesaje
|Pagina 1 din 1
incalzitor pt cvariu mic
nu are nimeni un incalzitor, de care nu mai are nevoie ,pt un acvariu de 15-20 de litri?am cautat o gramda si nu gasesc..:((il cumpar,ofer mai mult decat ar fi in magazin..doar sa gasesc..
- Testos juvenil

Ai incercat si in Hornbach ? Cauta prin hipermarket-urile mari gen Auchan. Carrefour, SelGros, Metro, etc, eu am vazut cateva dar acum ceva saptamani.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
nu stiu ce sa zic
am citit ca daca e prea mare risti sa supraincalzeasca apa..nu?
mi-e frica sa nu ma trezesc cu ele moarte..:(
mi-e frica sa nu ma trezesc cu ele moarte..:(
- Testos juvenil

Nu risti foarte mult, daca este ceva bun, cu un termostat care nu are "scapari", el poate sa-ti mentina caldura la atat cat ai setat tu. Daca tu vrei ceva de 25 W este bun si unul de 50 W, numai sa ai grija sa il ti sub supraveghere ceva zile sa nu cumva sa treaca peste temperatura dorita, pentru a fi sigura de produs
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Eu am primit un incalzitor de 25 w ca donatie de la Pandy:D
Tin sa spun ca l-am setat la o temp mai mica si surpriza, merge ceas:) adica la cat il setez la atat incalzeste apa. rezulta ca il tin acum la 27 de grade setat si temperatura e fix de 27 de grade:)
Si eu am un acvariu micut, de 10 l max si o colana doar de 6, 7 cm si nu am avut probleme cu supraincalzirea. e adevarat ca de abia ieri am instalat incalzitorul.
Daca esti din Bucuresti, eu am vazut sambata in Carrefour Orhideea incalzitor de 25 w; poti incerca acolo. din cate am inteles de pe site, altul mai mic nu exista.
Tin sa spun ca l-am setat la o temp mai mica si surpriza, merge ceas:) adica la cat il setez la atat incalzeste apa. rezulta ca il tin acum la 27 de grade setat si temperatura e fix de 27 de grade:)
Si eu am un acvariu micut, de 10 l max si o colana doar de 6, 7 cm si nu am avut probleme cu supraincalzirea. e adevarat ca de abia ieri am instalat incalzitorul.
Daca esti din Bucuresti, eu am vazut sambata in Carrefour Orhideea incalzitor de 25 w; poti incerca acolo. din cate am inteles de pe site, altul mai mic nu exista.
- Testos juvenil

Nu, nu este bun cel pe care l-ai vazut, tie iti trebuie unu de 25 W sau de 50 W, nu are nici o problema ca este de 50 W pentru ca avand un termostat bun, nu vei avea probleme cu el, daca gasesti de 50 W nu ezita, cumpara-l
12 mesaje
|Pagina 1 din 1