cumpar incalzitor de 25w, va rog ajutati-ma
Moderator: diego
4 mesaje
|Pagina 1 din 1
cumpar incalzitor de 25w, va rog ajutati-ma
Am nevoie pt broscuta mea de un incalzitor de 25w cu termostat.
Va rog daca se poate sa ma ajutati; diin pacate nu am gasit la nici un magazin:(
Va rog daca se poate sa ma ajutati; diin pacate nu am gasit la nici un magazin:(
- Testos juvenil

Se pare ca nu ai inteles deloc bine. Nu a fost donat pentru ca nu m-a contactat cel care prezentase interes. Eu inca il am si ti-l pot dona oricand
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
:D:D:D multumesc mult de tot:)
Eu o sa iti dau add pe messenger si iti tirmit si un mail ca sa ne putem intalni. sunt din bucuresti.id-ul meu e roxicutza_small iar adresa de mail: nice_roxicutza@yahoo.com
Inca o data multumesc pentru ajutor
Eu o sa iti dau add pe messenger si iti tirmit si un mail ca sa ne putem intalni. sunt din bucuresti.id-ul meu e roxicutza_small iar adresa de mail: nice_roxicutza@yahoo.com
Inca o data multumesc pentru ajutor
- Testos juvenil

Moderatorii pot inchide si acest topic care a fost deschis de [roxicutza], era in legatura cu incalzitorul meu care este in prezent donat utilizatorului despre care vorbim. :)
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
4 mesaje
|Pagina 1 din 1