este bun???
Moderator: Sheppard
14 mesaje
|Pagina 1 din 1
este bun???
am gasit la un magazin on-line din bucuresti un produs facut de sera cica este pentru reptile se numeste reptibioclear si inlatura tot ce face rau in apa(mancarea o dezintegreaza, metalele grele, iodu,etc) si elimina mirosurile si este ftt ieftin(4lei o sticla de 100ml care ajunge pt 2000L)...o fi bun pe poza arata niste reptile... am gasit si siteul sera cu produsul http://www.sera.de/index.php?id=517&L=1 ....a mai experimentat asa cv???
"Eu sunt un vegetar militant
Si un om cu masura, dau respect cu garnitura
Nu cu carne in gura."
Nu cu carne in gura."
pe zooplus.ro uite produsul aici http://www.zooplus.ro/produse/228-terar ... 20-ml.html ....daca vrei sa imcerci vezi are magazinul in bucuresti dar nu aduce produsele decat la domiciliu si trebuie sa platesti daca nu ai comandat produse de o anumita suma asa ca daca esti din buc si mai stii pe cineva care vrea sa ne intalnim sa imi dati banii si le comand eu si ne intalnim din nou sa vi le dau (sa nu credeti ca vreau sa va iau mai mult la produs sau alte bisnite!!!)...pt ca si eu vreau sa imi cumpar asa cv si nu am gasit in nici un petshop din bucuresti am cautat in toate: cora pantelimon, animaxurile toate, petshopuri mici peste tot
PS diego mai bine da-mi id tau de messenger
PS diego mai bine da-mi id tau de messenger
"Eu sunt un vegetar militant
Nu cu carne in gura."
Nu cu carne in gura."
Este buna solutea pt curatirea apei eu folosesc de foarte mult timp dar alta marca de la HAGEN se numeste Turtle Clean si reduce mirosul si curata apa vo recomand cu incredere.
Lucia and Andy testosi pana la capat
- Testos juvenil

suna interesant. mi-as pune si eu in apa broscutei, mai ales ca mi se pare ca chiar si asa, hranind-o inafara acvaterrariului, apa se murdareste si prinde miros destul de repede. am ajuns sa schimba apa cam x1 la 3 zile...
m-as bucura insa daca ar mai veni utilizatori (experimentati, seniori in ale broscutelor) cu feedback-uri pozitive privind utilizarea acestor substante. nu au niciun efect secundar negativ?
m-as bucura insa daca ar mai veni utilizatori (experimentati, seniori in ale broscutelor) cu feedback-uri pozitive privind utilizarea acestor substante. nu au niciun efect secundar negativ?
- Testos juvenil

Eu unul nu am folosit pana acuma nici o substanta de curatare a apei si vad ca se mentine la un nivel foarte bun de curatenie, de cand am luat noul acvariu nu i-am schimbat niciodata apa, doar am completat ca s-a evaporat
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
14 mesaje
|Pagina 1 din 1