despre inluminare va rog
despre inluminare va rog
am o intrebare, am un acvariu de 60x30cm si vreau sa cumpar un repti glo 5 dar nu stiu cat va trebui tinut aprins si daca e bine daca e la 13cm de apa (h apei= h insulitei).......va rog sa imi raspundeti cat de curand
P.S. acvariu meu este intr-un dulap cu usi de geam care e langa fereastra are ceva?.......umiditatea nu poate strica lemnul pt ca e PAL, am pus si poza cu acvariul
P.S. acvariu meu este intr-un dulap cu usi de geam care e langa fereastra are ceva?.......umiditatea nu poate strica lemnul pt ca e PAL, am pus si poza cu acvariul
"Eu sunt un vegetar militant
Si un om cu masura, dau respect cu garnitura
Nu cu carne in gura."
Nu cu carne in gura."
Gasesti raspunsul la toate intrebarile aici: http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=5
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
El vrea sa-l instaleze la distanta aia pentru ca mai mult nu poate ca are bagat acvariul intr-o biblioteca si deasupra e un raft si nu stiu cum nu are decat 15 cm.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
da exact ce a zis pandy.....daca va uitati la poza de mai sus se vede ca deasupra acvariului este un raft, de care vreau eu sa prind neonul....o sa dau raftul mai sus dar distanta de la neon la apa nu cred ca o sa fie mai mare de 20-25cm...e bine :?:
Nu cu carne in gura."
Nu cu carne in gura."
o sa mut raftu pt ca nu am cum sa reduc nivelul apei din pacate pt ca la nivelul la care este apa am lipit insulita cu silicon insa intrebare mea este daca repti glo 2 poate provoca cv la o distanta sa zicem 20cm pt ca am auzit ca e si cam slabut neonul. Si inca o intrebare un night glo la ce dist fata de insula trebuie tinut, ala are decat infrared si visual pt noapte
Nu cu carne in gura."
Nu cu carne in gura."