apa se murdareste peste noapte
apa se murdareste peste noapte
de vreo 2 saptamani ma confrunt cu aceasi problema, cum schimb apa la broscute se murdareste la loc peste noapte, iar azi am observat ca plutesc foarte multe chestii albe lipiciase deasupra apei, si miroase ingrozitor. Mentionez ca am testoasele de florida de 1 an, folosesc filtru, schimb apa regulat dar nu am mai patit asa ceva? credeti ca ar putea fi broscutele bolnave sau este o alta cauza???
- Testos juvenil

ai pietre....ca poate fi de la ele....daca nu incearca sa schimbi filtrul ca asa aveam si eu unu aqua el fan 1 si nu imi dadeam seama dc se aseaza murdaria si am vazut ca nu tragea ventilatorul......app ce filtru ai si ce acvariu?
"Eu sunt un vegetar militant
Si un om cu masura, dau respect cu garnitura
Nu cu carne in gura."
Nu cu carne in gura."
am si cateva pietre destul de mari ca sa se poata urac broscutele pe ele si sunt de la bun inceput in acvariu, cand schimb apa spal si pietrele. Acavriu dupa cum am spus mai sus e destul de mare si e din sticla. Filtru aqua fun 1 cum ai avut si tu, buretele este schimbat de acu 2 saptamani, de cand am observat ca se murdareste apa foarte repede...crezi ca e de la filtru?
- Testos juvenil

sunt prea multe coincidente: de 2sapt ai buretele, de 2sapt se murdareste apa, da cred ca e de la filtru, daca vrei am un filtru german nou nout de vanzare cu 40lei dar e pt acvarii de max 45L, si are un debit de la 50-180L/h
Nu cu carne in gura."
Nu cu carne in gura."
sau ai putea sa iti cumperi un filtru extern....e mai scump dar face apa lacrima, cred ca o face mai potabila decat aia de la robinet, dar poti gasi la second hand pe net sau pe forum.
mi se pare ca cel mai ieftin e vreo 150-200lei!..vezi si u
mi se pare ca cel mai ieftin e vreo 150-200lei!..vezi si u
Nu cu carne in gura."
Nu cu carne in gura."
atunci eu zic cel mai bine sa scoti totul din acvariu, pui broscutele bine, si sa iei totul sa le speli la chiuveta cu un burete, iar apoi punele in acvariu si pune apa plata sau lasata la decantat....daca nici asa nu merge dute la vet cu ele si spunei problema....se poate sa fie de la pietre ca se mai aduna mizeria dar daca spui ca sunt mari si doar cateva si le-ai si spalat nu vad care e problema
Nu cu carne in gura."
Nu cu carne in gura."
mey in comert sunt tot felul de chesti pt alge, sau exista niste substante pt filtrare biologica, sau ai mai putea sa cumperi dupa ce speli acvariul un bloc de nutrafin, seamana cu un trapez 3D care costa vreo 3lei si e si calciu si imbunatateste si calitatea apei.....sunt o droaie de chestii iar daca nu rezolvi cum ti-am spus eu dute la animaxul de pe turda si intraba acolo...e un domn invarsta care se pricepe la reptile si iti da solutii
Nu cu carne in gura."
Nu cu carne in gura."