Posibil emys orbicularis

Cerere si oferta.

Moderator: OsDeRos

Posibil emys orbicularis

de OsDeRos » 26 Sep 2012, 00:32

se "doneaza" posibila specie de testoasa "emys orbicularis" .. zona busteni, vila maxmont (gasiti pe gugal adresa/locatia/telefonul). Propietarul a primit`o de la cineva care pescuia si a fost "agata" la viermus din ce`am inteles. Ar fi vrut sa ii dea drumul, dar s`a gandit ca mai bine nu avand in vedere temperatura. Daca este vrun binevoitor sa dea o fuga si sa o duca intr`un loc mai bun, sau sa o ingrijeasca pana la primavara, este bine-venit sa o faca. (cred ca tu sheppard sau vic ... ati fii cei mai recomandati - el ar vrea cel mai probabil niste TSE, detine bazin la parterul vilei, si ati putea sa`l invatati exact la fata locului)
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0
Testos Moderator
Testos Moderator

de Sheppard » 26 Sep 2012, 10:03

Multumim de pont.

Am dat acum telefon si am vorbit cu propietara si zicea ca Emys-ul (da, e Emys), provine din Delta - a fost pescuit de sotul dansei in ultima excursie. Zicea ca pleaca nu stiu unde si ca nu o mai poate tine si nici nu ar mai vrea TSE cat e plecata. A stabilit cu ceva cunostinta care merge in Delta sa ia testoasa si sa o duca inapoi. E cea mai buna solutie asa. Nu cred ca e chiar asa tarziu sa fie eliberata avand in vedere ca nu a fost tinuta mult timp in captivitate si probabil e in conditie buna.
Testos Moderator
Testos Moderator