testoasa bolnava HELP!!!!!!!!!!!!!!
Moderator: Sheppard
testoasa bolnava HELP!!!!!!!!!!!!!!
Salut! Am doua testoase de Florida, Breloc si Brotacel. Am observa ca de doua zile Brotacel se misca cam dezordonat, nu mai mananca ca de obicei(era un adevarat gurmand!!) si in plus are si plastronul moale la capete. Nu stiu ce sa fac cu el si la mine in oras nu este nici un veterinar care sa se priceapa la testoase. Cealalta broscuta este in regula. In plus Brotacel clipeste foarte des , e posibil sa aiba probleme si la ochi. Apa are 27-28 de grade constant, o schimb cam odata pe saptamana. Va rog sa ma ajutati!!!!!!!!!! Ce sa fac??? :(
- Testos juvenil

Daca ai posibilitatea, ofera-i bai de soare, dar si locuri umbrite, daca nu, citeste despre iluminare si cumpara o sursa de lumina artificiala, corespunzatoare!
Salut! Broscuta mea este mai rau ca inainte. Ochii ii sunt unflati, nu mai mananca, abia se misca, se freaca tot timpul la ochi cu labutele. Va rog sa imi spuneti cum sa o tratez, nu vreau sa moara!!!!!!!!!!!!! Please!!!!!!!!!!
- Testos juvenil

Apa o schimb odata pe saptamana. Am cumparat elixirul si ii pun picaturi pe ochi de doua ori pe zi. Vetrinari care sa se priceapa la broscute nu sunt la mine in oras. Cred ca o sa incerc la Cluj. Mersi pentru informatii. Mi-e frica sa nu moara, mi-a mai murit o broscuta tot cu aceleasi simptome.
- Testos juvenil