Donez mascul Trachemys Scripta Elegans adult
Moderator: OsDeRos
8 mesaje
|Pagina 1 din 1
Donez mascul Trachemys Scripta Elegans adult
Am 3 testoase cu tample rosii adulte. Bazinul meu e mic si stau in apartament ceea ce imi limiteaza posibilitatile de a le oferi un spatiu locuibil mai mare. Donez un mascul frumusel si dracos. Daca aveti posibilitatea de a-i asigura cele necesare pentru un trai decent si va doriti un asfel de testos, apeleti cu incredere.
- Testos activ

Revin cu rugamintea adresata celor ce-si doresc o testoasa. E dramatic ce se intampla la mine ...testoasele mele in numar de 3, toate adulte, nu au spatiu...se sufoca, stau toate intr-un bazin de 70 l, sunt foarte stresate si se musca. Posibilitate de a cumpara un bazin mai mare nu am . De aceea renunt la un mascul de Florida cu tample rosii.
Va rog frumos, fie-va mila de ele!
Va rog frumos, fie-va mila de ele!
- Testos activ

Adresa mea de mail este lelia_s2007@yahoo.com
- Testos activ

S-ar putea sa ti-l preiau eu pana la urma - de fapt as fi intermediar pentru ca mai vrea o cunostinta de aici din Sibiu niste testoase. Are curte si helesteu.
Dar mai intai trebuie sa vad exact ce conditii are, sa ii fac instructajul si dupa aceea revin cu detalii. Momentan sunt prins in mijlocul sesiunii asa ca nu promit nimic in urmatoarele zile. Cred ca cel mai devreme in 2-3 saptamani ma pot ocupa de asta. As trece atunci si prin Bucuresti sa il iau, asa prin 7 iulie.
Dar mai intai trebuie sa vad exact ce conditii are, sa ii fac instructajul si dupa aceea revin cu detalii. Momentan sunt prins in mijlocul sesiunii asa ca nu promit nimic in urmatoarele zile. Cred ca cel mai devreme in 2-3 saptamani ma pot ocupa de asta. As trece atunci si prin Bucuresti sa il iau, asa prin 7 iulie.
8 mesaje
|Pagina 1 din 1