Pareri despere Pittbul

Subiecte la alegere

Moderator: diego

Pareri despere Pittbul

de Coddytzza » 28 Mar 2012, 09:43

Salut dragi prieteni azi asi vrea sa va demonstrez ceva despre asa cunoscuta rasa ,, agresiva'' Pittbul. Deci sa fim seriosi de ce le este frica la toti de Pittbul, Amstaff... II aud pe toti parinti rudele prieteni ca zic ca Pittbulu e un caine periculos si te poate musca oricand bla bla bla :| Totusi sa fim realisti daca tu l'ai crescut in un habitat cand era mic , il bateai il chinuiai nu te ocupai de el cred si eu dar asa..... nai de ce sa iti fie frica dexemplu cel mai destept Pitbuul a fost Daddy. Cainele lui Cezar de la emisiunea ,, Cezar si Caini' dar din pacat Daddy sa stins la varsta de 16 ani... din pacate
Eu unul am vazut cazuri care Pittbulu si'a dat viata pt stapan, era vorba de un grup de excurionisti printre care si noi si era unu cu un pitbul si eram pe undeva pe langa o padure si a sarit un sarpe sa il muste de picior si cainele sa bagat in fata sarpelui, muscandul de piciorul drep din fatza...

Daca sunteti de parere ca Pittbulu nu este chiar asa periculos lasati comentariu si argumnetati.... :mrgreen: :roll:
Un baietel pe nume Coddytzza :D ;) :X
Si probabil o fetita pe nume Cita :D ;) :X
Testos activ
Testos activ

de ane » 28 Mar 2012, 20:56

un caine este periculos cand se simte agresat. acum... firea cainelui, poate exista si un caine mai bataus. dar cei cu ,,educatie'' sunt foarte cuminti si sunt rai cand sunt provocati.:D
:turtle: + me = best friends :hug:
Testos activ
Testos activ

SALL

de Coddytzza » 30 Mar 2012, 08:23

Bine zis ane ;) Mai astept Pareri
Un baietel pe nume Coddytzza :D ;) :X
Si probabil o fetita pe nume Cita :D ;) :X
Testos activ
Testos activ