Nu mai mananca!!! Ajutoooorrr !
Moderator: Sheppard
Deci dupa atata chin si cautari intense , intr-un final mi-a ajuns becul reptiglu.. :( am comandat de pe un site prima data si a avut o problema cu livrarea si l-am primit spart , l-am returnat in fine..nu mai aveau pe stoc:( ..am cautat si am gasit in alta parte , l-am primit ieri ..le-am tinut ieri 5 ore cu el , azi vreo 4 si deja una din ele mananca . Pur si simplu simt ca mi s-a luat o piatra de pe inima..ma simteam atat de rau ca sunt bolnavioare:(.. Va multumesc mult pentru sfaturi , nu stiu ce ma faceam fara voi :thumbsup: :occasion:
- Testos juvenil

Super! Pentru ca sa fie totul complet pune si un bec normal incandescent de 100W care sa fie focalizat pe insula, unde sa incalzeasca un loc in care sa poata atinge testoasele temperaturi mai ridicate decat cele din apa. E bine pentru digestie, activitatea lor zilnica si astfel vor sta mai mult pe uscat la "bronzat".
Au un bec incandescent de 100w permanent langa terariu :D si nici nu se mai dau jos de pe insula..si de cand au inceput sa manance pur si simplu nu mai nimeresc sa le pun mancare ca o mananca:))) am incercat sa nu le pun prea multa ca nah..dupa ce n-au mancat atata nu e bine sa exagereze.. ma gandeam sa le mai iau si niste inima de vita ca nu le-am mai dat de mult :-? si ce altceva sa le mai dau ? Pana acum am incercat gamarrus , sprot , pui , vita , sticksuri colorate , salata :-? , ardei:)))
- Testos juvenil