Nu mai mananca!!! Ajutoooorrr !
Moderator: Sheppard
Uite, ti-a dat Sheppard link http://shop.magicaquarium.ro/products.p ... 47%7D-26-W
Trachemys scripta scripta-Speedy
Trachemys scripta troosti-Willy
Graptemys pseudogeographica pseudogeographica-Oscar
Trachemys scripta elegans - Pikachu
Un nou locatar Mitzu(chinchilla)- 3 luni pe 20.6
Trachemys scripta troosti-Willy
Graptemys pseudogeographica pseudogeographica-Oscar
Trachemys scripta elegans - Pikachu
Un nou locatar Mitzu(chinchilla)- 3 luni pe 20.6
Asa ar trebui. Oricum, becul e obligatoriu, indiferent ca sunt bolnave sau nu. Au nevoie de razele UV pentru digestie si metabolismul fosfo-calcic. Cum sunt tinute in casa si razele soarelui sunt filtrate prin sticla (sticla opreste razele UV) sunt complet private de asta si pot aparea probleme grave. La fel e si la om.
M-am gandit eu , vara cat a fost soare si am avut geamul deschis au fost bine , sanatoase .. cum a venit iarna , cum s-au imbolnavit si restul.. :(
Si cu conjuctivita am reusit azi sa ajung cu ele la doctor , ca mi s-a parut ca si cealalta ar avea ochii putin umflati si le-am pus pe amandoua in terariu cu foarte putina apa si le-am dat cu kanamicina si vitamina A si vad ca sunt destul de vioaie , i-am bagat si putina carne de pui celei cu conjuctivita dar nu cred ca a mancat-o :-s
Si cu conjuctivita am reusit azi sa ajung cu ele la doctor , ca mi s-a parut ca si cealalta ar avea ochii putin umflati si le-am pus pe amandoua in terariu cu foarte putina apa si le-am dat cu kanamicina si vitamina A si vad ca sunt destul de vioaie , i-am bagat si putina carne de pui celei cu conjuctivita dar nu cred ca a mancat-o :-s
- Testos juvenil