Salvati internetul - ACTA

Subiecte la alegere

Moderator: diego

Salvati internetul - ACTA

de Sheppard » 05 Feb 2012, 19:00

Dupa cum probabil ati auzit, noul tratatat pentru asa zisa protejare a drepturilor de autor pe internet propus comunitatii UE, ACTA = Anti Counterfeiting Trade Agreement (Tratat Comercial Impotriva Produselor Contrafacute) ameninta insasi dreptul la libera exprimare. Se vrea o cenzurare si un control al internetului, iar daca lasam sa se implementeze asa ceva, internetul si lumea asa cum o stim noi se va schimba radical. Fiecare utilizator de internet va fi afectat in mod negativ de acest tratat! Nu putem lasa sa se intample asa un abuz!

Romania a semnat acest tratat in secret, printr-un reprezentat dubios cel putin, fara ca vreu oficial macar din Ministerul Comunicatiilor sa stie ce e aia ACTA si fara ca macar sa o puna in dezbatere publica; intre timp cica s-a pus aderarea la tratat in dezbatere publica si la noi.

Oricum, ideea este ca acest tratat sa nu treaca de ratificarea in Parlamentul European in vara. Pana atunci trebuie stranse cat mai multe semnaturi impotriva. Un tratat similar american, SOPA, a picat multumita exprimarii opiniei lumii intregi prin petitii precum organizeaza cei de la AVAAZ. Avem acest precedent. Inca putem salva Internetul!

Despre ACTA: http://creativemonkeyz.com/roboti/robot ... cial-acta/

Aveti datoria ca si utilizatori de internet si oameni liberi de a semna petitia impotriva ingradirii dreptului la libera exprimare - ACTA: http://www.avaaz.org/en/eu_save_the_internet/?fp
Testos Moderator
Testos Moderator

de diego » 06 Feb 2012, 16:01

Numai semnaturile si petitiile online nu o sa ajute. Trebuie protestat in strada!
Sambata, 11 februarie, se vor organiza proteste in mai multe orase din Romania. Vizitati https://www.accessnow.org/policy-activi ... est-feb-11 pentru a afla locatiile protestelor Anti-ACTA.
Testos Admin
Testos Admin

de konter » 08 Feb 2012, 12:20

Ati vazut ce fel ii bateau pe protestatari in Piata Universitatii?Nu sunt violent dar fara lupta nu faci nimic.Politistii ne tot spun la televizor fara batai,jigniri dar ei imediat ce te vad te iau la bataie.Profita de faptul ca sunt multi si echipati si,cum sunt majoritatea niste batausi pe care ii vezi la meciuri ca se bat le place sa ne rupa mainile.La stiri era un baiat care zicea ca a trecut pe strada si l-au luat la bataie.Urmarea....groaznica!I-au rupt picioarele in 5 parti si acum ii trebuie tije.Ei pana nu vad violenta nu se lasa si abea atunci reactioneaza aia....de sus. Pacat....dar fara unire intre oameni impotriva coruptiei nu se poate.Sper sa reusim ceva.

Pana la urma,nimic nu e infinit,nici omenirea nici terra.
Ati auzit de Nostradamus(cred),el a spus ca prin anii 2000 si nu stiu cat
(aproape de 2012,distanta de vreo 40-70 de ani nu mai tin minte) va veni diavolul in infatisare omeneasca.Adica va fi un om care va fi foarte indragit de lume si va ajunge presedinte.Ne va pune cipuri prin care ne va controla si asta e sfarsitul.Nu credeti?Nostradamus avea viziuni de viitor si a scris intr-o carte toate evenimentele importante pana la sfarsitul lumii.(cred ca viziunile erau de la Iisus,asa imi aduc aminte).El a prezis cele doua razboaie mondiale,ca se va naste Hitler,Napoleon si altii.

Si a zis: ISTORIA SE REPETA!

Dreptate are,eu il cred,sincer si nu imi place vitoru da deja astia ne manipuleaza,trebuie sa luam masuri impotriva ACTA.Nu suntem ciumpalaci,viermi sau altceva.Luptati pentru libertatea voastra!
konter

de konter » 08 Feb 2012, 12:26

Sper sa reusim ca daca nu crezi ca izbutesti,pierzi.
konter

de Pandy » 09 Feb 2012, 08:11

Atata timp cat politia si organele abilitate sa mentina ordinea sunt in numar mai mare decat protestatarii, sa fii prost sa te gandesti sa incerci ceva. Cand raportul se schimba, atunci nu vor mai fi asa curajosi.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Testos Moderator
Testos Moderator

Re

de Coddytzza » 09 Feb 2012, 22:42

Buna deci sa fim seriosi fazele astea cu acta sunt niste tampeni adica stai 5 minute si ganditi logic de ce sa platesti amenda sau 5 ani de inchisoare pt ca am downlodat o melodie adica frate pt asta sunt facute melodiile :|
Un baietel pe nume Coddytzza :D ;) :X
Si probabil o fetita pe nume Cita :D ;) :X
Testos activ
Testos activ

de jezz » 10 Feb 2012, 01:55

Sa fie ascultate si ca cineva sa scoata bani din ele, nu?
Trachemys scripta scripta-Speedy
Trachemys scripta troosti-Willy
Graptemys pseudogeographica pseudogeographica-Oscar
Trachemys scripta elegans - Pikachu
Un nou locatar Mitzu(chinchilla)- 3 luni pe 20.6
Testos activ
Testos activ

de Sheppard » 10 Feb 2012, 02:08

ACTA e despre mai mult decat piraterie. Este o lege abuziva, care ingradeste liberatatea la exprimare, dreptul la intimitate si proprietate. Practic, inseamna control asupra Internetului, o cenzurare stricta a sa, ceea ce pana acuma nu era posibil. Internetul, acuma, este cu adevarat liber. Dupa ACTA, va fi doar o baza seaca de date, date care vor fi publicate in functie de preferintele celor care il vor controla.
Testos Moderator
Testos Moderator