Buna
Moderator: Sheppard
8 mesaje
|Pagina 1 din 1
Buna
Sunt din Cluj Napoca si am un testos Patrik in varsta de 2 ani. Desi ii dau de mancare o data la 3 zile abia o scot la capat cu el. Ar manca in fiecare zi. As vrea sa va intreb ar avea ceva daca i-as da inima de vita cruda?? In general ii place atat pestele crud cat si cel uscat. Mai mananca inima de vita uscata, schrimps si oua de furnici. Care din voi stiti un magazin in Cluj cu mancare pt testoase mai ieftina ca cel putin pestele la noi e destul de scump. Sau un magazin en gros.
Va multumesc si Patrik va saluta pe toti. E un al patrulea membru al familiei. Stiu ca e un animal salbatic, dar e deja ca un animal de companie si cand sta pe afara ne cauta pe cei din casa si cand nu ne mai vede se sperie. :)) Nu a ajuns ink cat o tigaie dar nu mai are mult. A fost simpatik zilele astea cand i-am pus piatra in acvariu dupa mult timp si nu a lasat-o in pace si tarat-o prin tot acvariul pana nu am scos-o. Mi-a fost frica sa nu sparga incalzitorul. E un animal cu personalitate de asta sunt sigura. sper ca nu v-am plictisit cu povestea asta dar daca l-ati vedea numai ca nu vorbeste
Va multumesc si Patrik va saluta pe toti. E un al patrulea membru al familiei. Stiu ca e un animal salbatic, dar e deja ca un animal de companie si cand sta pe afara ne cauta pe cei din casa si cand nu ne mai vede se sperie. :)) Nu a ajuns ink cat o tigaie dar nu mai are mult. A fost simpatik zilele astea cand i-am pus piatra in acvariu dupa mult timp si nu a lasat-o in pace si tarat-o prin tot acvariul pana nu am scos-o. Mi-a fost frica sa nu sparga incalzitorul. E un animal cu personalitate de asta sunt sigura. sper ca nu v-am plictisit cu povestea asta dar daca l-ati vedea numai ca nu vorbeste
- Testos juvenil

Nu e nici o problema daca ii dai inima de vita cruda, ba chiar e foarte bine. Poti incerca si cu carne de vita cruda, viermisori tubifex (se gasesc mai greu - eu ii culeg din helesteul meu si ocazional gasesc prin piata), rame (de la magazin de pescuit).
Eu as recomanda sa ii dai o data la 2 zile de mancare pe saturate, sau sa ii dai daca vrei in fiecare zi o data de mancare, dar mai putin. Ideea este sa nu ajunga obeza testoasa, dar acuma vezi si tu daca se ingrasa excesiv.
La incalzitor recomand sa iei o protectie de plastic (se gasesc in pet-shopuri sau poti face tu una din PVC daca esti indemanatica) daca e testoasa asa activa.
Oua de furnici de unde iei si cum sunt?
Eu as recomanda sa ii dai o data la 2 zile de mancare pe saturate, sau sa ii dai daca vrei in fiecare zi o data de mancare, dar mai putin. Ideea este sa nu ajunga obeza testoasa, dar acuma vezi si tu daca se ingrasa excesiv.
La incalzitor recomand sa iei o protectie de plastic (se gasesc in pet-shopuri sau poti face tu una din PVC daca esti indemanatica) daca e testoasa asa activa.
Oua de furnici de unde iei si cum sunt?
Sunt uscate si se comercializeaza in punga din plastic. Eu le cumpar din piata flora manastur de la un chiosc unde se vand animale de companie. Nu mai sti exact cum ii spune magazinului. M-ar interesa si pe mine daca stie careva unde se vinde mancare pt testoase mai accesibila ca si pret.
- Testos juvenil

Al meu nici nu vrea sa vada salata, am incercat sa ii dau de cateva ori dar niciodata nu i-a placut nici cand era pui se sperie cateodata de ea :)) carne, carne si iar carne si e innebunit mai ales dupa peste cand il vede ii curg ochii si se intinde dupa ea :))
- Testos juvenil

Al meu nici nu vrea sa vada salata, am incercat sa ii dau de cateva ori dar niciodata nu i-a placut nici cand era pui se sperie cateodata de ea :)) carne, carne si iar carne si e innebunit mai ales dupa peste cand il vede ii curg ochii si se intinde dupa ea :))
- Testos juvenil

8 mesaje
|Pagina 1 din 1