Legat de hibernare
Moderator: Sheppard
6 mesaje
|Pagina 1 din 1
Legat de hibernare
Salut ! Sunt constient ca mai sunt topicuri legat de asta. Ce vreau sa stiu este : Sunt riscuri daca e sa-mi pun testoasa la hibernare ? Stau la apartament unde iarna e o temperatura constanta. Am vazut de pe acum ca nu prea mai e activa. A pus cineva testoasa la hibernat pana acum ?
Testoasa unei prietene, nu a supravietuit iarna trecuta...
Testoasa unei prietene, nu a supravietuit iarna trecuta...
- Testos activ

Buna
Logi iit dau un sfat prietenesc, daca nu ai conditile necesare sa le pui la hibernat nu o face. Da e adevarat ca e mai sanatos dar daca le pui risti sa le pierzi cel mia grav.. sau sa sufere de niste probleme sau intalnit cazuri la noi pe site.
Ai incalzitor ? daca ai marestele temperatura la 27 de grade si o sa fie ok
Cu stima Coddytzza
Ai incalzitor ? daca ai marestele temperatura la 27 de grade si o sa fie ok
Cu stima Coddytzza
Un baietel pe nume Coddytzza :D ;) :X
Si probabil o fetita pe nume Cita :D ;) :X
Si probabil o fetita pe nume Cita :D ;) :X
In apartament, daca nu ai un loc cu temperaturi de 5-10grade Celsius peste iarna, nu le poti lasa la hibernat.
Ale mele hiberneaza in fiecare an, dar le tin afara si ma ajuta natura. Cand scade temperatura sub 0 grade, e timpul sa le bag in casa. Le pun in cutii in pivnita, unde temperatura nu depaseste niciodata peste iarna 15 grade. Pivnita este izolata bine, amenajata, deci nu se pune probleme de rozatoare care sa le omoare. E bine aerisita, deci nu am parte de mucegai; lumina ramane stinsa sa nu le deranjeze, iar zgomot face numai masina de spalat si centrala (oricum sunt in alta incapere).
Ale mele hiberneaza in fiecare an, dar le tin afara si ma ajuta natura. Cand scade temperatura sub 0 grade, e timpul sa le bag in casa. Le pun in cutii in pivnita, unde temperatura nu depaseste niciodata peste iarna 15 grade. Pivnita este izolata bine, amenajata, deci nu se pune probleme de rozatoare care sa le omoare. E bine aerisita, deci nu am parte de mucegai; lumina ramane stinsa sa nu le deranjeze, iar zgomot face numai masina de spalat si centrala (oricum sunt in alta incapere).
Daca temperatura variaza de la 9-12 grade in timpul noptii pana la 15-17 grade in timpul zilei si in timp de o luna ajunge la 2-4 grade noaptea si 7-9 ziua poate ramane in hibernare linistita atat timp cat nu scade de 0 grade si sper sa nu se trezeask in unele zile knd o sa fie mai caldutz sa zicem 12 grade, cred k asa ar fi si daca hibernau intr-un mediu natural
Testoasele Ninja: Ce nu te omoara te face mai puternic
6 mesaje
|Pagina 1 din 1