ofer spre adoptzie 2 broscutze de Florida
Moderator: OsDeRos
2 mesaje
|Pagina 1 din 1
ofer spre adoptzie 2 broscutze de Florida
Ma bucur tare mult ca am reusit sa dau peste acest site de iubitori de broscutze! Eu am o mare problema si pe zi ce trece devine mai acuta. Am 2 broscutze de Florida de 3 ani, ambele femele, sanatoase si inteligente. Dar trebuie sa le gasesc stapan..nu le pot oferi conditiile de care au nevoie...pt ca ele au crescut mult si mai am un motan de 9 ani si un brac german de 6. Nu ma asteptam sa se dezvolte atat de mult si de repede..erau asa de mici cand le-am luat si atunci nu stiam nimic despre ele..
Voiam sa le dau la Gradina Botanica dar nu sunt impacata...ma intreb daca se vor acomoda mediului, mancarii,adica vegetatiei...nu cred ca le da cineva acolo ce le dau eu...granule, cubulete de inima de vita, calciu, vitamina D..
de parcuri nu se pune problema, am vazut una f mare in Parcul Titan inotand in iazul de acolo..dar ma tem ca acele broscutze de prin iazuri, lacuri,sunt deja acolo nascute. nu tin sa le dau impreuna..sunt amandoua sanatoase si bine ingrijite...numai ca nu mai pot face fatza..le chinui si tot ce vreau e sa le stiu bine si fericite.am si poze cu ele bineinteles!
Voiam sa le dau la Gradina Botanica dar nu sunt impacata...ma intreb daca se vor acomoda mediului, mancarii,adica vegetatiei...nu cred ca le da cineva acolo ce le dau eu...granule, cubulete de inima de vita, calciu, vitamina D..
de parcuri nu se pune problema, am vazut una f mare in Parcul Titan inotand in iazul de acolo..dar ma tem ca acele broscutze de prin iazuri, lacuri,sunt deja acolo nascute. nu tin sa le dau impreuna..sunt amandoua sanatoase si bine ingrijite...numai ca nu mai pot face fatza..le chinui si tot ce vreau e sa le stiu bine si fericite.am si poze cu ele bineinteles!
Ultima oară modificat de ro_ire pe 17 Iul 2007, 14:25, modificat 1 dată în total.
-
ro_ire
2 mesaje
|Pagina 1 din 1