DAU TESTOASE
DAU TESTOASE
Salut,dau 2 testoase,fata baiat,de 1 an,pe nume Jumpy si Grumpy
Amandoua sunt frumoase,mancacioase.Nu pot pune poze,momentan.
sunt din Orasul Moreni,judetul Dambovita
Dau si incalzitor si acvariu,dar vreau sa se ia un acvariu mai mare,sa se aiba grija de ele.Testoasele sunt de Florida,pentru mai multe,postati aici,si vom vorbi la telefon daca doriti.NUMAI AM TIMP,IMI PARE RAU,eu le iubesc,de aceea le dau,pentru ceva mai bun.ASTEPT DORITORI.
Amandoua sunt frumoase,mancacioase.Nu pot pune poze,momentan.
sunt din Orasul Moreni,judetul Dambovita
Dau si incalzitor si acvariu,dar vreau sa se ia un acvariu mai mare,sa se aiba grija de ele.Testoasele sunt de Florida,pentru mai multe,postati aici,si vom vorbi la telefon daca doriti.NUMAI AM TIMP,IMI PARE RAU,eu le iubesc,de aceea le dau,pentru ceva mai bun.ASTEPT DORITORI.
- Testos juvenil

uite poti citi in acest topic o parte din informatiile pe care vrei sa le afli: http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=2655 >:Dlook
:turtle: + me = best friends :hug:
nu o sa le iau deoarece noua lor casa o sa le fie iazul. o sa se simta in libertate chiar daca nu sunt. si, le dai neaparat pe amandoua? imi poti da masculul doar?(desigur daca te hotarasti ca o sa imi donezi mie vreo broscuta inafara de acvariu, filtru, incalzitor)...... va primi toata atentia care i se cuvine, mancare asigurata si conditii bune de trai.
andreea.claudia22@yahoo.com , nu stiu de ce nu-mi mai trimite pm-urile.