[TIMISOARA] Donez testoasa cu tample galbene
Moderator: OsDeRos
14 mesaje
|Pagina 1 din 1
[TIMISOARA] Donez testoasa cu tample galbene
Donez testoasa cu tample galbene
Graptemys pseudogeographica pseudogeographica
Varsta: 2 ani
Tel: 0752.246.508
Ym: razvanolinic
Graptemys pseudogeographica pseudogeographica
Varsta: 2 ani
Tel: 0752.246.508
Ym: razvanolinic
Oaki: Graptemys pseudogeographica pseudogeographica
Da, asa e, o donez doar cuiva din Timisoara si doar daca ma pot asigura intr-o oarecare masura ca va avea conditii decente de trai. Pentru ca asa am mai avut cativa doritori, dar i-am refuzat elegant. In nici un caz, testoasa nu va pleca dintr-un acvariu de 250 litrii, cu toate conditiile, sa stea intr-o olitza dinaceea cu palmier ...
Asa ca asteptam caminul potrivit pentru ea.
Asa ca asteptam caminul potrivit pentru ea.
Orvo, daca nu gasesti pe nimeni pana cand vrei sa o dai, as putea sa o iau eu. Sunt cam reticent, pentru ca nu vreau sa aglomerez helesteul (am deja 9 testoase acolo). Dar la 2 ani, cred ca e cam mica pentru helesteu si as tine-o in "cresa" pana mai creste: http://www.testoase.com/topic2478.html si http://www.testoase.com/viewtopic.php?t ... c&start=30.
Dar repet, doar daca nu gasesti chiar pe nimeni; mi-e cam frica de aglomerare. Mi-ar place sa am si Graptemys printre testoase. Dar poate gasesti pe cineva tot cu o Graptemys, ca sa aiba pereche.
Dar repet, doar daca nu gasesti chiar pe nimeni; mi-e cam frica de aglomerare. Mi-ar place sa am si Graptemys printre testoase. Dar poate gasesti pe cineva tot cu o Graptemys, ca sa aiba pereche.
Eu din pacate saptamana asta trebuie sa eliberez camera unde sta testoasa ... si sincer nu stiu ce sa fac ... Multumesc Sheppard de intentie, ti-am urmatit posturile de-a lungul vremii si stiu ce lucrare faina ai facut acolo la tine. As fi cu inima impacata daca testoasa ar ajunge la tine. Dar ma sperie problema transportului ... cat de sigur este ?
- Testos juvenil

14 mesaje
|Pagina 1 din 1