Sanatoasa?
Moderator: Sheppard
7 mesaje
|Pagina 1 din 1
Sanatoasa?
Am si eu o broscuta si as vrea sa stiu daca e sanatoasa si daca e bine cu ceea ce o hranesc...
Si ce vitamine ar trebui sa ii dau pe crapace?
Si ce vitamine ar trebui sa ii dau pe crapace?
Ultima oară modificat de Broscuta pe 30 Iul 2011, 07:01, modificat 1 dată în total.
Bine ai venit!
Sa-ti traiasca!
Mancarea, e buna, dar trebuie sa o mai diversifici, plimba-te p-aci si citeste http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=13
Arata binisor, putin cam rosiatica pe plastron (abdomen), probabil datorita faptului ca apa nu era lasata 24 ore in bidoane fara dop.
Pentru carapace, Vita-Plus sau broscute de calciu care se gasesc in pet-shopuri si se dizolva in apa
Sa-ti traiasca!
Mancarea, e buna, dar trebuie sa o mai diversifici, plimba-te p-aci si citeste http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=13
Arata binisor, putin cam rosiatica pe plastron (abdomen), probabil datorita faptului ca apa nu era lasata 24 ore in bidoane fara dop.
Pentru carapace, Vita-Plus sau broscute de calciu care se gasesc in pet-shopuri si se dizolva in apa
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Sau calciu efervescent, cum ar fi Calciu Sandoz.
Testoasa e Trachemys scripta troosti, in caz ca nu stiai deja.
Cum zicea si Pandy, trebuie diversificata mancarea neaparat. Recomand hrana proaspata: carne de vita, pasare, peste, rame, viermisori, larve etc.
In rest mai sunt si alte uscaciuni prin Pet-Shop gen Gammarus, inima de vita, peste uscat, creveti de balta etc.
Foarte frumoasa testoasa!
Testoasa e Trachemys scripta troosti, in caz ca nu stiai deja.
Cum zicea si Pandy, trebuie diversificata mancarea neaparat. Recomand hrana proaspata: carne de vita, pasare, peste, rame, viermisori, larve etc.
In rest mai sunt si alte uscaciuni prin Pet-Shop gen Gammarus, inima de vita, peste uscat, creveti de balta etc.
Foarte frumoasa testoasa!
Salut,
as avea si eu o intrebare legat de sanatatea broscutelor.
Am observat la una din brosuce in dimineata asta ca inota mai greu si mi se pare pe lateral, in sensul ca daca inoata spre mine carapacea nu sta orizontal ci mai mult in diagonala....:))...nici nu stiu cum sa va explic, sper c-ati inteles.Idea e ca nu intotdeauna inoata asta, am aruncat un ochi de 5 min si deja inota normal.
Am citit undeva ca asta poate fi un semn de la o boala pulmonara la ele.
Voi ce parere aveti?
as avea si eu o intrebare legat de sanatatea broscutelor.
Am observat la una din brosuce in dimineata asta ca inota mai greu si mi se pare pe lateral, in sensul ca daca inoata spre mine carapacea nu sta orizontal ci mai mult in diagonala....:))...nici nu stiu cum sa va explic, sper c-ati inteles.Idea e ca nu intotdeauna inoata asta, am aruncat un ochi de 5 min si deja inota normal.
Am citit undeva ca asta poate fi un semn de la o boala pulmonara la ele.
Voi ce parere aveti?
- Testos juvenil

Urmareste-o o perioada indelungata. Daca perioada in care inoata inclinata creste de la zi la zi inseamna ca are probleme si este necesar consultul unui medic specializat.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Problema e ca nu e asa de activa ca si cealalta broscuta. Ea sta mai mult pe insula, nu inoata atata dar de mancat mananca.
Nu stiu care poate fi problema, temperatura apei ii de 28 grade, filtrul functioneaza nonstop, apa am schimbat-o de nici 2 zile in acvariu.
Era apa de la robinet statuta de vreo 13-14 ore, oare asta ar fi problema?
Sincer imi fac grij pentru ea.
Nu stiu care poate fi problema, temperatura apei ii de 28 grade, filtrul functioneaza nonstop, apa am schimbat-o de nici 2 zile in acvariu.
Era apa de la robinet statuta de vreo 13-14 ore, oare asta ar fi problema?
Sincer imi fac grij pentru ea.
- Testos juvenil

7 mesaje
|Pagina 1 din 1