Sondaj pentru bucuresteni
Moderator: diego
7 mesaje
|Pagina 1 din 1
Sondaj pentru bucuresteni
Salut,
Fac un sondaj referitor la infiintarea unui pizza-portal mai bun si mai functional decat ce exista la momentul actual.
Pentru cei ce participa, mai am o rugaminte: sa precizati in scris optiunea bifata, impreuna cu varsta. Nu ma intereseaza sexul, ocupatia, orientarea religioasa sau politica etc
Va multumesc!
PS: nu votati pe mai multe forumuri!
Fac un sondaj referitor la infiintarea unui pizza-portal mai bun si mai functional decat ce exista la momentul actual.
Pentru cei ce participa, mai am o rugaminte: sa precizati in scris optiunea bifata, impreuna cu varsta. Nu ma intereseaza sexul, ocupatia, orientarea religioasa sau politica etc
Va multumesc!
PS: nu votati pe mai multe forumuri!
Poate vrei sa te arunc la testoase!
Hai sa fiu eu primul :)
Nu sunt interesat de asa ceva pentru ca nu folosesc, cand vreau sa mananc o pizza comand de unde stiu eu ca-mi place. Poate altora nu le place, dar gusturile nu se discuta.
Varsta: 20, M, student, crestin, politica din Romania SUCKS!
Nu sunt interesat de asa ceva pentru ca nu folosesc, cand vreau sa mananc o pizza comand de unde stiu eu ca-mi place. Poate altora nu le place, dar gusturile nu se discuta.
Varsta: 20, M, student, crestin, politica din Romania SUCKS!
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Probabil takawachinchila lucreaza la o companie care face sondaje de piata si s-a gandit sa posteze si aici sa mai faca rost de cateva :)
Fiind un coleg de-al nostru, nu zic sa nu ajutam, poate vine si randul nostru candva.
Fiind un coleg de-al nostru, nu zic sa nu ajutam, poate vine si randul nostru candva.
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Nu Pandy, nu lucrez la o companie de sondaje de piata (Doamne fereste!). Planuiesc sa fac acest portal impreuna cu un amic de-al meu. Ideea era sa poti intra pe net in pauza filmului, sa gasesti foarte repede sortimentul de pizza pe care il vrei (fara sa te mai incurci in tot felul de informatii oarecum inutile), sa compari repede preturile, sa vezi ce voturi au mai dat si altii si in aceeasi pauza publicitara, sa iti iei si o bere din frigider si sa dai si o fuga pe la toaleta :D
Si sondajul asta l-am mai pus pana acum pe alte 3 forumuri, ca sa vad publicul tinta si sa stiu daca merita efortul sa ne apucam de treaba.
@Testoasa98: am postat in zona libera a forumului, se poate vorbi despre orice. Oricum, multumesc pentru votul tau :)
Si sondajul asta l-am mai pus pana acum pe alte 3 forumuri, ca sa vad publicul tinta si sa stiu daca merita efortul sa ne apucam de treaba.
@Testoasa98: am postat in zona libera a forumului, se poate vorbi despre orice. Oricum, multumesc pentru votul tau :)
Poate vrei sa te arunc la testoase!
Eu nu sunt din Bucuresti asa ca nu o sa votez, dar eu cu siguranta as folosi daca as putea sa selectez sortimentul de pizza care ma intereseaza si in functie de asta sa-mi arate pizzeriile si ratingul lor, cat de mare e pizza bla bla. 21 de ani pentru cazul in care parerea mea te ajuta.
"Small deeds done are better than great deeds planned."
Peter Marshall
Peter Marshall
7 mesaje
|Pagina 1 din 1