Vitamina A
2 mesaje
|Pagina 1 din 1
Vitamina A
Le-am luat la testoase VITAMINA A.Doar uneia ii trebuie,i-am dat pe carapace,si pe ochi.Cand trebuie sa-i dau,in fiecare zi?O sa-si revina
PS: E putin activa,si sta pe uscat.
PS: E putin activa,si sta pe uscat.
- Testos juvenil

In nici un caz in fiecare zi. Excesul de vitamina A are efecte nocive. Aplici o cantitate mica, 2-3 picaturi, si o intinzi pe locul respectiv. Si asta o data la 3 saptamani as zice. Doar daca are o plaga deschisa sau mai stiu eu ce leziune se aplica mai des timp de cateva zile pentru a facilita vindecarea.
Ar trebui sa vizitezi un medic veterinar. Daca are o infectie, pneumonie, sau mai stiu eu ce alta afectiune, poate necesita antibiotice. Ar trebui sa o izolezi acuma intr-un recipient in care sa pui un vas cu putina apa, cu o coloana de 3-4cm de apa, si sa stai cu ochii pe ea.
Vizita la veterinar neaparat!
Ar trebui sa vizitezi un medic veterinar. Daca are o infectie, pneumonie, sau mai stiu eu ce alta afectiune, poate necesita antibiotice. Ar trebui sa o izolezi acuma intr-un recipient in care sa pui un vas cu putina apa, cu o coloana de 3-4cm de apa, si sa stai cu ochii pe ea.
Vizita la veterinar neaparat!
2 mesaje
|Pagina 1 din 1