Testoasa nu se poate scufunda...
Nu pune problema asa. Daca nu primesti raspuns, inseamna ca poate nu stie nimeni raspunsul la intrebarea ta ...
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Iti dau un raspuns...
Grabeste-te la un doctor priceput. Tu, nu prea ai ce sa ii faci.
Tine-i temperatura apei ridicata (28 de grade)...apa sa fie mereu curata, fereste-o de variatii de temperatura, curenti de aer, insista cu mancarea(in special carne de pui sau peste) + tratamentul adecvat dat de veterinar.
Bafta!
Grabeste-te la un doctor priceput. Tu, nu prea ai ce sa ii faci.
Tine-i temperatura apei ridicata (28 de grade)...apa sa fie mereu curata, fereste-o de variatii de temperatura, curenti de aer, insista cu mancarea(in special carne de pui sau peste) + tratamentul adecvat dat de veterinar.
Bafta!
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Eu din cate vad Tibor ti-a dat un raspuns, la fel si Locko.
Dupa parerea mea, parere neavizata pentru ca nu sunt medic veterinar, testoasa ta are o infectie respiratorie dar exista si posibilitatea sa fie balonata.
Dupa parerea mea, parere neavizata pentru ca nu sunt medic veterinar, testoasa ta are o infectie respiratorie dar exista si posibilitatea sa fie balonata.
Pagina de Facebook a forumului Testoase.com