Mi sa imbolnavit testoasa :(
8 mesaje
|Pagina 1 din 1
Mi sa imbolnavit testoasa :(
buna, la inceputul anului 2011 am cumparat dintr-un pet shopn 2 broscute testoase ... odata cu ele am cumparat un bol pt broscutze si un incalzitor... dupa 10 zile una dintre broscute sa imbolnavit....avea carapacea f moale si avea ochi inflamati...nu manca...disperat mam dus cu pusculita la pet shop si am cumparat calciu de pus in apa broscutelor si niste picaturi pt carapace...in zadar..broscuta a murit dupa 2 zile....acu am brobleme si cu a doua broscuta...la inceput i sa facut o ,,buba" alba pe gat...in fiecare zi cand ma trezeam dimineata era tot mai grav...iin dimineata asta cand am vazuto mai aveam putin si cadeam jos...avea toata pielea de pe gat si labute alba si pe deasupra si carapacea a inceput sa i se faca asa... cand o du cu picaturi pe carapace si o scot pe uscat isi revine aproape detot cu exceptia ,,bubei" de pe gat...dar cand o bag in apa a doua zi e si mai grav..ce sa mai fac?
,,vita-plus'' continut : vitamina A 150.000 U.I.
vitamina D3 50.000 U.I.
vitamina E 25 mg
Excipient uleios ad 100 ml
nush ce sa mai fac..cand o scot din apa si o fac cu picaturi aproape is revine..dar dupa ce o bag in apa in cateva secunde din nou apare chestia aia...as lasao fara apa cateva zile dar la mine in casa noaptea e frig si va ingheta...noaptea sunt nevoit sa o las in apa...fara ecagerare broscuta are 3 cm
in curand voi pune si o poza
vitamina D3 50.000 U.I.
vitamina E 25 mg
Excipient uleios ad 100 ml
nush ce sa mai fac..cand o scot din apa si o fac cu picaturi aproape is revine..dar dupa ce o bag in apa in cateva secunde din nou apare chestia aia...as lasao fara apa cateva zile dar la mine in casa noaptea e frig si va ingheta...noaptea sunt nevoit sa o las in apa...fara ecagerare broscuta are 3 cm
in curand voi pune si o poza
chestia aia alba a aparut ca urmare a excesului de vitamina A, nu-i mai administra acele picaturi
in rest ce alte simptome mai are? mananca, este energica sau doarme toata ziua?
in rest ce alte simptome mai are? mananca, este energica sau doarme toata ziua?
Pagina de Facebook a forumului Testoase.com
mam bucurat cand am vazut mesajul tau..sper sa fie adevarat de ai spus...pe cutia de la picaturi scrie ca de 2-3 ori pe saptamana sa administrez..e vioaie si mananca in nu are alte probleme....mai am o singura intrebare...poate muri din cauza asta???? daca o tin in apa?multumesc mult detot pt raspunsuri
E broscuta de apa ... totusi de ce ai lasa-o fara.
Si din cate imi amintesc, pe Vita-Plus scrie sa administrezi o data la 1-2 saptamani, nu de 2-3 ori pe saptamana ...
Si din cate imi amintesc, pe Vita-Plus scrie sa administrezi o data la 1-2 saptamani, nu de 2-3 ori pe saptamana ...
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
8 mesaje
|Pagina 1 din 1