Ce parere aveti? e suficient acvariul?
Moderator: Sheppard
6 mesaje
|Pagina 1 din 1
Ce parere aveti? e suficient acvariul?
Salutare,
Detin doua superbe broscute in varsta de 3 ani. Ideea e ca vreau sa le schimb acvariul cu unul mai mare. Dimensiunile pe care le am in plan sunt urmatoarele:60x60x60 cm. Ce parere aveti? e suficient spatiu?
Multumesc mult.
Numai bine.
Detin doua superbe broscute in varsta de 3 ani. Ideea e ca vreau sa le schimb acvariul cu unul mai mare. Dimensiunile pe care le am in plan sunt urmatoarele:60x60x60 cm. Ce parere aveti? e suficient spatiu?
Multumesc mult.
Numai bine.
- Testos juvenil

prea mic. vad ca stai in militari... da`i o fuga pana`n hornbach si vezi acvarile de 100x40x40 sau macar cel de 80x35x40. daca pretul este prea mare ptr bugetul tau, incearca pe forumuri de acvaristica. acolo gasesti mereu acvarii mari cu/fara echipamente la preturi acceptabile.
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0
cu cat mai mult cu atat mai bine, ptr o dezvoltare armonioasa datorita inotului intr`un spatiu mai mare. femelele ajung la 20-25 cm. mai bine le iei de la inceput un acvariu mai mare decat odata pe an/2ani sa schimbi acvariul. daca bugetul nu e problema.. ia`ti un acvariu de 120/150cm. in caz ca se vor certa si vor ajunge sa fie agresive.. sa`l poti impartii macar in 2ua.
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0
- Testos juvenil

Din pacate nu am unde sa asez un astfel de acvariu. Probabil ca va trebui sa ma limitez la 60x60x60 si sa-l schimb peste cativa ani, functie de reamenajari prin casa. O sa revin cu poze dupa ce acvariul e gata.
Multumesc.
Multumesc.
- Testos juvenil

6 mesaje
|Pagina 1 din 1