Still Up
Moderator: OsDeRos
4 mesaje
|Pagina 1 din 1
Still Up
Am incercat sa iau legatura cu userii care donau broscute. Doar acestia au raspuns:
User: Ingereas
Nume: Irina
Id contact/email: vip_irina_g@yahoo.com
Doneaza: femela are 15 cm - aproximativ 2 ani jumatate.
User: douabroaste
Nume: Dana Ungureanu
Id contact/email: mariadamaria@yahoo.com
Doneaza: femela si mascul - carapacea de cca 18-20 cm. Par sanatoase si cooperante, in general !
User: electrikdevill
Nume: Coca
Id contact/email: electrikdevill@yahoo.com
Doneaza: 2 masculi, aprox 16-18 cm, varsta 15 ani
User: geo
Nume: Georgiana Cernat
Id contact/email: georgiana_cernat@yahoo.com
Doneaza: 3 broscute, 16, 18 si 21 cm, sexul broscutelor nu se cunoaste, varsta 2 ani +
*detalii suplimentare: exista deja un posibil doritor*
*am permisiunea de a da nr de tel ptr un contact mai amanuntit doar daca doriti cu adevarat broscutele. nu ptr intrebari stupide "poti sa o trimit in x oras?"
Anunturile celelalte vor fi deschise replyurilor inca 2 sapt, apoi veti putea lua contactul personal cu donatorii printr`un PM
User: Ingereas
Nume: Irina
Id contact/email: vip_irina_g@yahoo.com
Doneaza: femela are 15 cm - aproximativ 2 ani jumatate.
User: douabroaste
Nume: Dana Ungureanu
Id contact/email: mariadamaria@yahoo.com
Doneaza: femela si mascul - carapacea de cca 18-20 cm. Par sanatoase si cooperante, in general !
User: electrikdevill
Nume: Coca
Id contact/email: electrikdevill@yahoo.com
Doneaza: 2 masculi, aprox 16-18 cm, varsta 15 ani
User: geo
Nume: Georgiana Cernat
Id contact/email: georgiana_cernat@yahoo.com
Doneaza: 3 broscute, 16, 18 si 21 cm, sexul broscutelor nu se cunoaste, varsta 2 ani +
*detalii suplimentare: exista deja un posibil doritor*
*am permisiunea de a da nr de tel ptr un contact mai amanuntit doar daca doriti cu adevarat broscutele. nu ptr intrebari stupide "poti sa o trimit in x oras?"
Anunturile celelalte vor fi deschise replyurilor inca 2 sapt, apoi veti putea lua contactul personal cu donatorii printr`un PM
Ultima oară modificat de OsDeRos pe 23 Apr 2012, 19:42, modificat de 2 ori în total.
4 mesaje
|Pagina 1 din 1