deparazitarea
Moderator: Sheppard
8 mesaje
|Pagina 1 din 1
deparazitarea
Broscuta mea nu mananca si am mers la veterinar.aceasta mia spus ca are viermi si sa ii fac tratamentul de deparazitare.acum broscuta mea nu mai misca aproape deloc,doarme mereu si nu mananca absolut nimic.Poate este de la acea injectie?am auzit ca e foarte toxica.Nu stiu ce sa zic, imi e mila de ea si nu vreau sa o pierd :cry: :cry: :cry:Daca cineva a mai trecut prin asa ceva sau stie despre ce e vorba va rog sa imi spuneti cat mai repede!!!
Broscutele sunt niste animale mici dar cu suflet mare!
- Testos juvenil

Cum si-a dat seama medicul ca broscuta ta are viermi? I-a facut ceva analize din scaun sau se observa cu ochiul liber?
Pagina de Facebook a forumului Testoase.com
doctora spune ca daca orice animal nu mananca de nu stiu cate zile are viermi.Broscuta mea nu mancase de vreo 2 zile.Si ia facut acea injectie .Era foarte vioaie si acum abia mai misca si deabia deschide ochii.
Broscutele sunt niste animale mici dar cu suflet mare!
- Testos juvenil

"ce-mi plac" mie medicii astia care-si dau cu presupusul si fac experimente pe bietele animale. :|
Ca solutie de moment, du-te la farmacie, cumpara niste vitamina A, vezi ca se gaseste la sticluta, ambalata intr-o cutie rosie, si incearca sa-i administrezi 2-3 picaturi pe cale orala. Daca nu reusesti ar fi bine sa-i faci injectabil dar pentru asta trebui sa te duci tot la un veterinar. E posibil ca broscuta ta sa sufere de ceva anume dar pentru asta trebuie sa gasesti un veterinar capabil care sa se priceapa la testoase si sa o examineze.
Vad ca esti din Bucuresti, la ce medic ai fost?
Ca solutie de moment, du-te la farmacie, cumpara niste vitamina A, vezi ca se gaseste la sticluta, ambalata intr-o cutie rosie, si incearca sa-i administrezi 2-3 picaturi pe cale orala. Daca nu reusesti ar fi bine sa-i faci injectabil dar pentru asta trebui sa te duci tot la un veterinar. E posibil ca broscuta ta sa sufere de ceva anume dar pentru asta trebuie sa gasesti un veterinar capabil care sa se priceapa la testoase si sa o examineze.
Vad ca esti din Bucuresti, la ce medic ai fost?
Pagina de Facebook a forumului Testoase.com
Re: deparazitarea
gabosbaro scrie:Broscuta mea nu mananca si am mers la veterinar.aceasta mia spus ca are viermi si sa ii fac tratamentul de deparazitare.acum broscuta mea nu mai misca aproape deloc,doarme mereu si nu mananca absolut nimic.Poate este de la acea injectie?am auzit ca e foarte toxica.Nu stiu ce sa zic, imi e mila de ea si nu vreau sa o pierd :cry: :cry: :cry:Daca cineva a mai trecut prin asa ceva sau stie despre ce e vorba va rog sa imi spuneti cat mai repede!!!
De curiozitate ? Intreab-o pe doctoritza aia....cum a determinat cantitatea de solutie ce trebuie injectata ? A administrat cat si-ar administra si ei ? Sau ....broscuta era ceva mai grea decat ea?
Exista o formula de calcul pt. obtinerea greutatii corporale REALE pt testoase !!! S-o caute.... jegurile astea de medici experimentatori !!!!
Oare chiar esti pregatit pt custodia unei reptile ????
- Testos juvenil

8 mesaje
|Pagina 1 din 1