Vând înc?lzitor ?i insul? - urm?ri?i ultimul post
Moderator: diego
- Testos juvenil

Se incalzeste sticla dar nu are nici un efect. Razele UV nu trec prin sticla, mai ales daca este sticla groasa ...
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Nu le ajut? deloc prin geam.
Pune câteva c?r?i mai groase una peste alta (gen atlas, dex, dic?ionar mai lat) ?i pune veioza peste.
Ideea este s? bat? uv-ul peste broscu?e direct.
O alt? idee este s? cumperi o veioz? cu gât extensibil mai lung , gen de birou.
Pune câteva c?r?i mai groase una peste alta (gen atlas, dex, dic?ionar mai lat) ?i pune veioza peste.
Ideea este s? bat? uv-ul peste broscu?e direct.
O alt? idee este s? cumperi o veioz? cu gât extensibil mai lung , gen de birou.
- Testos juvenil

Lampa pentru acvarii
Eu mi-am achizi?ionat o lampa Solar Duo Boy 26w Aquatic Nature, este utila pentru ca are si doua leduri albastre care pot fi tinute aprinse pe timp de noapte. Este si in varianta de 13w
foarte misto lampa ... o sa incer sa le iau si eu una :D cam cat dureaza pana se consuma ? si are si UV ..ca vad ca scrie doar de lumina asta de noapte :) mi-o da ucu tot cu aceste leduri? sau le iau separat? e tot un fel de lampa de birou? sau cum se ataseaza ? dac se poat imi arati o poza cum o ai tu atasata ? ms
biancadumi, http://www.aquatic-nature.ro/ro_solar%20duo%20boy.pdf - detalii tehnice
Lampa vine cu un bec care nu are UV, deci becul pentru reptile trebuie cumparat separat. Trebuie sa ai in vedere daca e bec de 13w sau de 26w pentru ca sunt doua tipuri de lampi. Ledurile sunt deja montate pe ea, nu trebuie sa le cumperi separat.
Cat dureaza pana se consuma ce anume? Lampa se alimenteaza direct de la priza de 220V si se prinde de marginea acvariului, de sticla.
Lampa vine cu un bec care nu are UV, deci becul pentru reptile trebuie cumparat separat. Trebuie sa ai in vedere daca e bec de 13w sau de 26w pentru ca sunt doua tipuri de lampi. Ledurile sunt deja montate pe ea, nu trebuie sa le cumperi separat.
Cat dureaza pana se consuma ce anume? Lampa se alimenteaza direct de la priza de 220V si se prinde de marginea acvariului, de sticla.
- Testos juvenil

up. pt. înc?lzitor : 30 ron.
Mai adaug o insuli?? broaste testoase Flamingo ZooMed Turtle Dock S
http://www.pepika.ro/produse/228-terari ... ock-s.html
Pre? 30 ron. Stare f.bun? doar Bucure?ti.
PS: rog un moderator s? modifice titlul topicului în "Vând înc?lzitor ?i insul? - urm?ri?i ultimul post".
Mul?umesc.
Mai adaug o insuli?? broaste testoase Flamingo ZooMed Turtle Dock S
http://www.pepika.ro/produse/228-terari ... ock-s.html
Pre? 30 ron. Stare f.bun? doar Bucure?ti.
PS: rog un moderator s? modifice titlul topicului în "Vând înc?lzitor ?i insul? - urm?ri?i ultimul post".
Mul?umesc.
- Testos juvenil