Testoasele Mele

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

Testoasele Mele

de Jumpy & Rusty » 10 Aug 2010, 07:13

Salut.Mi-am luat 2 testoase,vioi mai ales Rusty,e un dragalas.Jumpy e la fel.Sper sa am o pereche,totusi totul e diferit la ei:),culoarea etc.Am mai avut o testoasa,niste sfaturi ceva?Sa le bag deja incalzitorul?.Niste sfaturi va rog.Hei testoasele mele tot se imping in acvariu,dau cu mainile,capu etc..si stau pe el ridicat.Mancare nu mananca.PS le am de ieri.
Testos juvenil
Testos juvenil

de Pandy » 10 Aug 2010, 08:31

Cat sunt de mari? Acvariul ce capacitate are? Ce sfaturi ... pai sa ai o insulita pe care sa iasa cand doresc, insulita sa fie incalzita de un bec normal si daca se poate un neon cu UVB, sau un bec cu UVB, eu nu am scos incalzitoarele, deci ai putea sa il bagi deja pentru ca el avand termostat (sper) se opreste automat cand apa are temperatura indicata. Probabil nu mananca inca pentru ca nu sunt perfect acomodate.

P.S. Sa-ti traiasca!
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Testos Moderator
Testos Moderator

de Jumpy & Rusty » 10 Aug 2010, 09:47

Mersi
Testos juvenil
Testos juvenil