Biata Bobo
14 mesaje
|Pagina 1 din 1
Biata Bobo
Buna! Am o testoasa de Flolrida care are aproximativ 3 ani si cateva luni. Ea naparleste inclusiv pe plastron. Am observat ca dupa ce a naparlit, a inceput sa i se vada roz, ca si cum ar fi carne. Ce sa fac :( :( ? O tin pe balcon cand e soarele puternic si ea sta pe insulita. Credeti ca duce lipsa de ceva? CE sa fac??
- Testos juvenil

- Testos juvenil

uita-te putin aici http://www.testoase.com/topic7.html. Mi se pare ca e SCUD... saracuta...
- Testos juvenil

Are probleme grave broscuta asta ... zici ca are 3 ani? :| 3 ani la dimensiunea asta? Ai tinut-o numai in bolul ala blestemat in care i-ai facut pozele de le-ai postat la "poze cu testoasele noastre"?
Nu stiu daca imi mai poti face ceva, se observa clar ca este nedezvoltata corespunzator, supraponderala ...
Nu stiu daca imi mai poti face ceva, se observa clar ca este nedezvoltata corespunzator, supraponderala ...
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
am citit despre boli si am vazut ca pot sa o dau bacitracina si am dat-o baneocin(contine batracina) si functioneaza, plastronul ii revine la normal.
Cat despre acvariu ii cumpar unul nou cu incalzitor bec etc
Multumesc foarte mult de sfaturi!!
- Testos juvenil

BOBO scrie:pot sa o dau bacitracina si am dat-o baneocin(contine batracina) si functioneaza, plastronul ii revine la normal.
Iata solutia! Sper sa ajute si altora. Broscutele noastre nu pot sa planga, dar sufera daca nu le acordam toata atentia.
14 mesaje
|Pagina 1 din 1