Vand acvariu complet utilat
Moderator: diego
13 mesaje
|Pagina 1 din 1
Vand acvariu complet utilat
dupa cum spune si titlul, vand urmatoarele:
- Acvariu 100x40x40 cm (cumparat din magazin)
- Filtru extern Aquael Minikani 120 ... cu pompa de 650 L/h (4 sertare cu medii filtrante diferite)
- Filtru intern Resun Titan SP - 2500 l ... 1400 L/h
- Incalzitor 200 W cu termostat pana la 32 grade
- Neon JBL Solar Reptil Jungle 30 W 90 cm 9000 K
- Neon Philips 30 W 90 cm
- Balast electronic 36 W ... doua bucati (pentru 2 neoane)
- Suport pentru 2 neoane (home made)
- Insula plutitoare din doua bucati de pluta (scoarta de copac)
- Termometru pentru acvarii
Toate sunt cumparate acum 2 luni in urma ... deci sunt ca si noi
Se vand toate la un loc cu 450 RON negociabil ... si de preferat in bucuresti (in alte orase doar daca cumparatorul are drum prin bucuresti si dispune de o masina)
P.S.: la toate cele de sus se doneaza si o broscuta testoasa pe nume Oacky de aproximativ 3,5 ani si o lungime a carapacei de 18 cm.
- Acvariu 100x40x40 cm (cumparat din magazin)
- Filtru extern Aquael Minikani 120 ... cu pompa de 650 L/h (4 sertare cu medii filtrante diferite)
- Filtru intern Resun Titan SP - 2500 l ... 1400 L/h
- Incalzitor 200 W cu termostat pana la 32 grade
- Neon JBL Solar Reptil Jungle 30 W 90 cm 9000 K
- Neon Philips 30 W 90 cm
- Balast electronic 36 W ... doua bucati (pentru 2 neoane)
- Suport pentru 2 neoane (home made)
- Insula plutitoare din doua bucati de pluta (scoarta de copac)
- Termometru pentru acvarii
Toate sunt cumparate acum 2 luni in urma ... deci sunt ca si noi
Se vand toate la un loc cu 450 RON negociabil ... si de preferat in bucuresti (in alte orase doar daca cumparatorul are drum prin bucuresti si dispune de o masina)
P.S.: la toate cele de sus se doneaza si o broscuta testoasa pe nume Oacky de aproximativ 3,5 ani si o lungime a carapacei de 18 cm.
nu m-am gandit la preturi pe bucati ... pentru ca s-ar putea sa raman cu o parte din ele ... plus ca nu as mai putea sa-i creez conditii broscutei pana ii gasesc un nou stapan
daca apar aici doritori si pentru celelalte produse ... o sa ma gandesc si la preturi separate ... si-ti pastrez filtrul intern si incalzitorul
daca apar aici doritori si pentru celelalte produse ... o sa ma gandesc si la preturi separate ... si-ti pastrez filtrul intern si incalzitorul
pe incalzitor scrie TECHMIC T&Y 19000 ... da pe curie scria parca Fluval, dar nu mai stiu sigur deoaece am aruncat-o la scurt timp dupa ce l-am luat
sistemul de neoane e facut din 3 bucati de lemn ... una lunga cat acvariu si doua lungi cat latimea acvariului promse cu holsuruburi formand un H ... pe inima H-ului, dedesult e prinsa o bucata de tabla sub forma de jumatate de hecsagon (ca sa concentrez toata lumina in spre acvariu ... un fl de oglinda) si sub tabla sunt neanele ... iar deasupra sun montate balasturile ...
dupa cum am spus e un sistem homemade
filtru intern Rasun+incalzitor+neoane+balastrui ... 100 ron ... dar sa vad daca dau si restu
daca reusesc sa gasesc un cititor de carduri maine la servici ... o sa descarc si pozele din aparat
sistemul de neoane e facut din 3 bucati de lemn ... una lunga cat acvariu si doua lungi cat latimea acvariului promse cu holsuruburi formand un H ... pe inima H-ului, dedesult e prinsa o bucata de tabla sub forma de jumatate de hecsagon (ca sa concentrez toata lumina in spre acvariu ... un fl de oglinda) si sub tabla sunt neanele ... iar deasupra sun montate balasturile ...
dupa cum am spus e un sistem homemade
filtru intern Rasun+incalzitor+neoane+balastrui ... 100 ron ... dar sa vad daca dau si restu
daca reusesc sa gasesc un cititor de carduri maine la servici ... o sa descarc si pozele din aparat
am gasit cablul de la aparatul foto si am pus poze la acvariu aici:
http://picasaweb.google.ro/cristianp.st ... hipamente#
http://picasaweb.google.ro/cristianp.st ... hipamente#
o parte din poze au fost facute in momentul amenajarii acvariului ... si broscuta isi admira noua casuta (in mometele alea se fierbea insula :D )
insula ... ma costat 24 ron doua bucati de coaja de copac de pluta de la hornbah (pe care le-am fiert vreo 5 ore) si 10 ron pe un set de 4 ventuze, pe care nu am reusit sa le fixez foarte bine de aceasta scoarta ... dar isi face treaba
nu stiu ce pret sa pun pe ea ... poate 15 ron
insula ... ma costat 24 ron doua bucati de coaja de copac de pluta de la hornbah (pe care le-am fiert vreo 5 ore) si 10 ron pe un set de 4 ventuze, pe care nu am reusit sa le fixez foarte bine de aceasta scoarta ... dar isi face treaba
nu stiu ce pret sa pun pe ea ... poate 15 ron
13 mesaje
|Pagina 1 din 1