Donez/pun in libertate o testoasa *s-a rezolvat*

Cerere si oferta.

Moderator: OsDeRos

Donez/pun in libertate o testoasa *s-a rezolvat*

de aaadela » 26 Iun 2010, 10:45

Am o testoasa cu tample galbene (Trachemys Scripta Scripta) pe care as vrea sa o dau, pe motiv ca a devenit agresiva fata de celelalte broscute ale mele si nu imi permit sa le supraveghez in mod constant.
Cine e interesat, sa ma contacteze pe id-ul de messenger: sweet_vanilla09

Atasez si o fotografie, am facut-o luna trecuta.
Imagine

Are in 1 an si ceva si dupa lungimea cozii si a ghearelor, banuiesc ca e femela.

Daca nu o vrea nimeni (cel mai probabil din cauza locatiei), credeti ca ar fi o idee buna sa o las intr-un lac?
Ultima oară modificat de aaadela pe 26 Iun 2010, 16:15, modificat 1 dată în total.
Testos juvenil
Testos juvenil

de foamy » 26 Iun 2010, 14:38

Testoasa din poza e o Trachemys Scripta Scripta ( sau cum se mai zice pe forum 'cu tample galbene'). Sfatul meu, si al tuturor - zic eu - e sa incerci sa ii gasesti un alt camin. Pe forum sunt si persoane cu iaz care primesc donatii. Intr-un iaz au spatiu, si n-o sa mai fie agresiva... sau daca o sa fie, o s-o evite celelalte, si o sa stea singura. Intr-un lac are toate sansele sa moara deoarece a fost crescuta in captivitate, si e putin probabil sa se poata descurca cu hrana si sa evite eventuali pradatori. Iar daca se descurca, tot nu e bine pentru ca e o specie invaziva si e o amenintare pentru specia locala.
Testos juvenil
Testos juvenil

de aaadela » 26 Iun 2010, 16:14

S-a rezolvat. Va avea grija prietenul meu de ea o perioada. Multumesc mult.
Testos juvenil
Testos juvenil