Pui testoasa a cazut pe beton
3 mesaje
|Pagina 1 din 1
Pui testoasa a cazut pe beton
deci,mi-am mai luat o testoasa una mica mica.am dus-o in gradina si am grut sa o pun pe pamant.ea parea calma,nu se misca,nu nimic,si dintr-o data s-a propulsat si a cazut pe beton de la un metru inaltime.am luato repede,am inspectato,nu parea sa aibe ceva.nu parea ametina,am facut cateva teste,isi mentine capul sus,dar ma ingrijoreaza ca poate sa faca hemoragie interna.credeti ca o sa moara?e foarte vioaie,de mancat,se pare ca poate manca,dar ma ingrijoreaza sa nu moara din cauza unei hemoragii interne!
pot face ceva???
pot face ceva???
Tine-o sub supraveghere cateva zile, urmareste-i atent miscarile, daca inoata corect. Urmareste, de asemenea, sa nu cumva sa eliminea sange pe gura sau pe anus
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
pana acum am verificat-o.este foarte activa,alteori linistita,mananca,nici nu pare ca a cazut,dar tot ingrijorata sunt(mai putin ca inainte),m-am uitat si daca in momentul in care inoata inoata drept,dar nu pare sa se fi intamplat ceva :? . mi se pare ciudat,ar fi putut nici sa nu mai scoata capul din carapace,dar arata excelent!!chiar ma bucur dar tot o sa o verific.sper sa nu se intample ceva.
3 mesaje
|Pagina 1 din 1