Testoasa mea are dinti!

• cu tample rosii sau de Florida (Trachemys scripta elegans)
• cu tample galbene (Trachemys scripta scripta)

Moderatori: Sheppard, Florin

Testoasa mea are dinti!

de Merikka » 21 Mai 2010, 09:22

Da da da...stiu ce o sa spuneti! Ca testoasele nu au dinti! Am vazut si eu, am citit si eu, dar... gura testoasei mele spune altceva. Azi dimineata, m-am dus la Boriska, sa ma joc cu el...si cum face dimineata se gudura ca un catel, da din labute prin apa, conversam fiecare in partea cealalta a geamului! Eu dau din maini cum da el din labute :) si p-urma trecem la jocul 2. Eu ii dau degel si el prin geam incearca sa muste :) stie tare bine ca nu primeste nika, dar asa ne jucam noi :) Si tot cascand gura iaka asa...m-am uitat la el in gura si care mi-o fost mirarea sa constat dintisori ca la cobra, numai ca mici...foarte ascutiti chiar pe marginea ciocului...si sus si jos are. Pacat ca nu pot sa le fac poza...dar cand vine tati acasa, poate gasim o smecherie sa il pozam.
So ceva idei? De la prea multa carne de pui cruda...a facut dinti? Sau ce am vazut eu e altceva? Dar ca seamana cu niste dinti, garantez!
Interesting, avem crocodylozaur la noi in acvariu :)
Testos juvenil
Testos juvenil

de ralu. » 03 Sep 2010, 19:23

Cred ca stiu la ce te referi. Am o poza facuta testoasei mele, in care se vad acesti presupusi "dinti":

http://ralu-s.deviantart.com/gallery/#/d2snr8d

Re: Testoasa mea are dinti!

de delta » 04 Sep 2010, 12:20

Merikka scrie:De la prea multa carne de pui cruda...a facut dinti?
S? vezi ce col?i le cresc dac? le hr?ne?ti cu ni?te mici din carne de oaie ?i de vac?!
Dac? le dai doar carne de pui, le vor cre?te la un moment dat ?i aripi...
Testos juvenil
Testos juvenil