incalzitor
Moderator: Sheppard
14 mesaje
|Pagina 1 din 1
incalzitor
acuma trebuie sa-mi aduca acvariul.l-am comandat de 54 l .
vreau doar cateva lamuriri
-broscuta e europeana de apa
-cat de multa apa sa pun in acvariu?10-15 cm sunt suficienti?
-incalzitorul poate fi pus si orizontal?nu are nimik daca firul de la priza intra in apa?
-la fel filtrul.poate fi pus orizontal?
-lampita trebuie neaparat?
-apa cam la cat timp trebuie schimbata?
scuze de atatea intrebari dar nu am mai avut acvariu si vreau ca la broscuta sa-i fie bine
vreau doar cateva lamuriri
-broscuta e europeana de apa
-cat de multa apa sa pun in acvariu?10-15 cm sunt suficienti?
-incalzitorul poate fi pus si orizontal?nu are nimik daca firul de la priza intra in apa?
-la fel filtrul.poate fi pus orizontal?
-lampita trebuie neaparat?
-apa cam la cat timp trebuie schimbata?
scuze de atatea intrebari dar nu am mai avut acvariu si vreau ca la broscuta sa-i fie bine
- Testos juvenil

Poti sa asezi filtrul si incalzitorul si la orizontala, insa ai grija ca incalzitorul sa fie total sumersibil, ar trebuii sa scrie in instructiuni daca este sumersibil si pana la ce nivel se scufunda in apa.
Referitor la "lampa", da e neaparat nevoie atata timp cat nu are contact direct cu soarele. Detalii iluminare!
Referitor la "lampa", da e neaparat nevoie atata timp cat nu are contact direct cu soarele. Detalii iluminare!
acvariul are 30 cm inaltime.cred ca e suficient cu toate ca am o broscuta zburatoare :D .o sa-i pun cam 10 max 15 cm de apa in el plus o insula din pietre late si usor accesibila.sa vad cum se va adapta
incalzitorul nu stiu exact ce marca e dar ebun pt volumul acvariului.si am pus sa-i faca un fel de aparatoare din sticla pt a nu-l lovi broscuta cu carapacea si sa-l sparga.deci pot sa-l bag fara grija in apa?
filtrul e din asta obisnuit cu burete.mi-e frica ca se va speria de bulele de aer.iar pompa exterioara mi se pare cam zgomotoasa.oricum nu o sa-l las tot timpul in functiune
si lampita o sa-i iau chiar daca nu acuma.
hrana-numai carnita sau viermuti.adevarul e ca se cam face mizerie de la ei
incalzitorul nu stiu exact ce marca e dar ebun pt volumul acvariului.si am pus sa-i faca un fel de aparatoare din sticla pt a nu-l lovi broscuta cu carapacea si sa-l sparga.deci pot sa-l bag fara grija in apa?
filtrul e din asta obisnuit cu burete.mi-e frica ca se va speria de bulele de aer.iar pompa exterioara mi se pare cam zgomotoasa.oricum nu o sa-l las tot timpul in functiune
si lampita o sa-i iau chiar daca nu acuma.
hrana-numai carnita sau viermuti.adevarul e ca se cam face mizerie de la ei
- Testos juvenil

E ok, o coloana de apa de 15 cm.
Filtrul trebuie sa functioneze non-stop... mai multe detalii!
Apa se murdareste oricum, chiar daca ii dai "numai carnita sau viermuti". Hrana trebuie sa fie diversificata!
Filtrul trebuie sa functioneze non-stop... mai multe detalii!
Apa se murdareste oricum, chiar daca ii dai "numai carnita sau viermuti". Hrana trebuie sa fie diversificata!
k.poza o sa fac zilelea astea
deci filtrul il las non stop
cu mancarea ce sa zic?am incercat si cu niste batoane din peste dar nici nu se uita la ele.i-am pus si niste salata dar si-a facut casuta din ea.papa numai carnita.acuma iar a inceput sa manance.a fost in semihibernare si manca la cateva zile.acuma isi revine chiar daca doarme mult in prosopel la caldura
PS: florin
...2 poze cu acea aparatoare.nu e cine stie ce dar cred ca e utila

deci filtrul il las non stop
cu mancarea ce sa zic?am incercat si cu niste batoane din peste dar nici nu se uita la ele.i-am pus si niste salata dar si-a facut casuta din ea.papa numai carnita.acuma iar a inceput sa manance.a fost in semihibernare si manca la cateva zile.acuma isi revine chiar daca doarme mult in prosopel la caldura
PS: florin
...2 poze cu acea aparatoare.nu e cine stie ce dar cred ca e utila

- Testos juvenil

normal ca nu poate sa o mentina la 28, de asta se si cheama incalzitor :)
Pagina de Facebook a forumului Testoase.com
am pus incalzitorul acolo pt a-l proteja.inevitabil broscuta da cu carapacea in el si-l poate sparge
oricum cand plec la lucru dimineata broscuta sta in apa-si primeste mancare iar cand vin o gasesc intotdeauna urcata pe acea aparatoare.e calda acolo si adora sa doarma cu piciorusele intinse :D
oricum cand plec la lucru dimineata broscuta sta in apa-si primeste mancare iar cand vin o gasesc intotdeauna urcata pe acea aparatoare.e calda acolo si adora sa doarma cu piciorusele intinse :D
- Testos juvenil

- Testos juvenil

14 mesaje
|Pagina 1 din 1