Problema mare - nu mananca de 1 saptamana
11 mesaje
|Pagina 1 din 1
Problema mare - nu mananca de 1 saptamana
Am o broscuta frumoasa, pe nume Fiona. A fost agitata in urma cu o saptamana si a reusit sa sara din acvariu, s-a ascuns sub birou si am gasit-o deabia dupa o zi de cautari ...
Din acel moment nu vrea deloc sa manance, nici nu sta mult in apa (vrea sa sara din acvariu in orice moment). Am incercat gamarus, turtle sticks si reptomint...nimic. Se apropie de viermisor, si apoi parca inghite in gol ... si se indeparteaza. De atunci a facut de 2 ori scaun ... si foarte mic si albui.
La singurul doctor veterinar care a stiu sa trateze broscutzele mi-a zis ca are lipsa de vitamina A si i-a facut o injectie ... si a zis sa o faca de 2 ori pe saptamana si sa o tin in soare sa isi primeasca vitamina A. Dar nu am mare incredere in el.
Ce sa ma fac cu ea? Inainte manca si 10 viermisori /masa .
:cry: :cry:
Din acel moment nu vrea deloc sa manance, nici nu sta mult in apa (vrea sa sara din acvariu in orice moment). Am incercat gamarus, turtle sticks si reptomint...nimic. Se apropie de viermisor, si apoi parca inghite in gol ... si se indeparteaza. De atunci a facut de 2 ori scaun ... si foarte mic si albui.
La singurul doctor veterinar care a stiu sa trateze broscutzele mi-a zis ca are lipsa de vitamina A si i-a facut o injectie ... si a zis sa o faca de 2 ori pe saptamana si sa o tin in soare sa isi primeasca vitamina A. Dar nu am mare incredere in el.
Ce sa ma fac cu ea? Inainte manca si 10 viermisori /masa .
:cry: :cry:
- Testos juvenil

am acvariu rotund albastru, genul : http://metropotam.ro/mediaserver/r/u/testoasa4.jpg
inaltimea de la care a cazut este de 70-90 cm, si a cazut pe lemn. Eu am biroul cu doua nivele. ea a cazut de la nivelul 2 la nivelul 1.
Daca a inghitit o scama, cum o pot scoate? Ce e de facut? (eu asta banuiesc)
inaltimea de la care a cazut este de 70-90 cm, si a cazut pe lemn. Eu am biroul cu doua nivele. ea a cazut de la nivelul 2 la nivelul 1.
Daca a inghitit o scama, cum o pot scoate? Ce e de facut? (eu asta banuiesc)
- Testos juvenil

Nu cred ca este vorba de scama, mai degraba sa nu se fi lovit, sau sa nu aiba leziuni interne. Problema este ca in acel "acvariu" nu poti sa-ti dai seama daca inoata corect sau nu ... alt sfat inafara de a merge cu ea la doctor chiar nu am ... si lipsa de vitamina a ...
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Am fost cu ea la doctor, chiar si la triaj de la medicina veterinara Iasi, si nu stiu ce poate sa aiba. Leziuni interne nu cred ca se misca foarte vioaie pe uscat. Am fost la magazinul de unde am cumparat-o si mi-a recomandat Tartafort (picaturi) sa o dau.
Alte idei cineva? Nu-mi place deloc ca nu vrea sa manance, nu o atrage mancarea. Are vreo perioada in care sa nu manance?
Alte idei cineva? Nu-mi place deloc ca nu vrea sa manance, nu o atrage mancarea. Are vreo perioada in care sa nu manance?
- Testos juvenil

incalzitor in apa ai? asigura-i conditiile minime(le gasesti pe aici pe forum)
+ te rog sa le cumperi un acvariu (de asemenea un acvariu intra tot in conditii minime).
E ok bolul ala pentru o perioada foarte scurta de timp pana achizitionezi un acvariu.
Daca vrei unul te pot ajuta. Trimite-mi un mesaj pentru mai multe detalii.
+ te rog sa le cumperi un acvariu (de asemenea un acvariu intra tot in conditii minime).
E ok bolul ala pentru o perioada foarte scurta de timp pana achizitionezi un acvariu.
Daca vrei unul te pot ajuta. Trimite-mi un mesaj pentru mai multe detalii.
- Testos juvenil

Sincer pt. cat e de mare testoasa, tinand cont de la ce inaltime a cazut, iti recomand o radiografie. De asemenea din cauza sperieturii [ secretie masiva de adrenalina], ar putea avea ceva dereglari la nivel de vitamine.continua sa ii dai vit A,D3,E si cum am spus , o radigrafie. Faptul ca acum este activa poate fi din cauza unui discomfort.In plus incearca sa ii oferi condii cat mai lipsite de stres , pt. o durata mai indelungata.
Oski,Moski,Aske,Ri !!
11 mesaje
|Pagina 1 din 1