Unde gasesc un terariu ??
Moderator: diego
Re: Unde gasesc un terariu ??
croconelu scrie:Buna,
am 2 broscute testoase, cam de 5 cm. as vrea sa le creez conditiile necesare, in acest moment sunt intr-un acvariu micut, fara nici un echipament.
sunt interesat de achizitionarea unui terariu echipat complet si care sa arate bine, evident la preturi decente.
unde credeti ca as putea gasi ?
multumesc.
Pai stai putin, inca de la inceput te-ai exprimat gresit. Ai un acvariu si vrei terariu ? Esti sigura ca vrei terariu si nu acvaterariu ?
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Re: Unde gasesc un terariu ??
Pandy scrie:croconelu scrie:Buna,
am 2 broscute testoase, cam de 5 cm. as vrea sa le creez conditiile necesare, in acest moment sunt intr-un acvariu micut, fara nici un echipament.
sunt interesat de achizitionarea unui terariu echipat complet si care sa arate bine, evident la preturi decente.
unde credeti ca as putea gasi ?
multumesc.
Pai stai putin, inca de la inceput te-ai exprimat gresit. Ai un acvariu si vrei terariu ? Esti sigura ca vrei terariu si nu acvaterariu ?
poate nu au inteles tu bine ! traducere: am 2 broscute pe care le tin in acest moment intr-un acvariu micut nu au nici un echipament si nici spatiu. pana aici e clar ?
acum ce vreau : conditii "europene" pt broscutele mele: un terariu in care sa se simta bine si sa aibe conditii de crestere sanatoase. acuma ca o fi mai potrivit un terariu sau un acva-terariu, mai vedem. oricum dupa parerea mea daca am zis ca vreau un terariu pt broscute testose e suficient de clar ce imi trebuie, nu ? daca mai adaug ca broscutele sunt de florida, e super ok ? nu ?
multumesc.
- Testos juvenil

Uite ce inteleg eu prin terariu http://i162.photobucket.com/albums/t259 ... C00676.jpg
Si uite ce inteleg prin acvaterariu http://media.photobucket.com/image/acva ... te0557.jpg
Mi-am dat seama ca sunt testoase de apa, si de aceea te-am intrebat esti sigura ca vrei terariu?
Si uite ce inteleg prin acvaterariu http://media.photobucket.com/image/acva ... te0557.jpg
Mi-am dat seama ca sunt testoase de apa, si de aceea te-am intrebat esti sigura ca vrei terariu?
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
Pandy scrie:Uite ce inteleg eu prin terariu http://i162.photobucket.com/albums/t259 ... C00676.jpg
sunt testoase de apa, deci acvaterariu, vreau.
- Testos juvenil

De aceea cand tu intrebai la pet-shop'uri daca au terarii complete iti raspundeau ca nu. D-asta m-a facut sa te intreb daca tu vrei terariu sau acvaterariu.
apoi tot asa am intrebat, terariu pt broscute testoase de apa. cred ca intelegeau ce imi trebuie, nu ?Pandy scrie:De aceea cand tu intrebai la pet-shop'uri daca au terarii complete iti raspundeau ca nu. D-asta m-a facut sa te intreb daca tu vrei terariu sau acvaterariu.
- Testos juvenil

diferenta dintre acvariile din petshop si terariul pentru broaste testoase de apa o face zona de uscat ...care e foarte usor de improvizat...,mai ai de adaugat un bec pentru incalzirea zonei de uscat si de un neon pentru uv si gata ai un acvaterariu...
trachemis scripta scripta+trachemis scripta elegans
Pandy scrie:De aceea cand tu intrebai la pet-shop'uri daca au terarii complete iti raspundeau ca nu. D-asta m-a facut sa te intreb daca tu vrei terariu sau acvaterariu.
ce parere aveti ? e ok ? http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/10676.page
pretul pare in regula.
ce ar mai trebui adugat/modificat.
multumesc.
- Testos juvenil

textul Dimensiuni L 60, l 30, h 35. 65 litriPandy scrie:Din pacate nu pot vedea anuntul, nu am cont pe forum
Fara zgarieturi, lipituri negre, filtru intern Eheim aquaball, incalzitor Jager 50 W, capac MP 1 neon 15 V, termometru, pietris maroniu si o cioata de abanos.
Mobilier:dulapior din pal culoarea ciresului, dimensiuni: L60, l 30, h 72.
Acvariul a fost cumparat din Horbach in urma cu 11 luni.
Deasemena ofer bonus cele necesare intretinerii acvariului( pompa de curatare sol,mincioc de prins pestii, etc.
poze :
ce parere aveti ? ce mai trebuie adaugat/modificat, etc. ???
e ok ? suficient 60L ?? pretul este rezonabil 250 ron 300 adus acasa.
multumesc.
- Testos juvenil

Pretul este rezonabi. Va fi suficient pentru o perioada de timp.
Cu neonul simplu nu vei avea ce face, va trebui sa cumperi un neon cu UV (deci la suma de 250-300 mai adauga si pretul neonului), de asemenea, nu te vei folosi de pietris, recomandabil ca testoasele sa nu aiba pietris sau nisip in acvariu ci pietre destul de mari astfel incat sa nu le inghita si sa produca blocaje intestinale.
Cu neonul simplu nu vei avea ce face, va trebui sa cumperi un neon cu UV (deci la suma de 250-300 mai adauga si pretul neonului), de asemenea, nu te vei folosi de pietris, recomandabil ca testoasele sa nu aiba pietris sau nisip in acvariu ci pietre destul de mari astfel incat sa nu le inghita si sa produca blocaje intestinale.
Ultima oară modificat de Pandy pe 05 Mar 2010, 08:33, modificat 1 dată în total.