Proiect testoase apa/uscat

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

Proiect testoase apa/uscat

de Danezu45 » 04 Feb 2010, 17:33

O sa primesc in curand doua acvarii de 250L suprapuse si ma gandeam sa fac unu cu testoase de uscat, unul cu testoase de apa. Cu cele de apa ma mai descurc, informatiile fiind mai usor de gasit. Dar cu cele de uscat ce imi recomandati ?
Sunt greu de intretinut? Unde pot gasi asa ceva si la ce pret ?

Cu respect, Dan.

Primul meu post :D

de davidk » 04 Feb 2010, 19:33

In primul rand, testoasele de uscat au nevoie de aer proaspat si foarte mult loc pentru hoinarit. In nici un caz nu poate o testoasa de uscat sa fie crescuta intr-un terariu confectionat dintr-un acvariu.
In al doilea rand, nu ar fi indicat sa incepi cu mai multe animale, mai ales din specii diferite. Ia-ti una de apa, vezi ce nevoi are si daca tot ai prea mult timp liber si nu te plictisesti de ea intr-un an, abia atunci te gandesti la inca una.
Testos activ
Testos activ

de Danezu45 » 04 Feb 2010, 20:02

Si ti se pare ca un acvariu cu o baza de 120cmx45cm nu este suficient de mare ca sa aibe loc testoasa de uscat sa se plimbe ? Si de ce ti se pare imposibil sa fac un terariu intr un acvariu de aceasta dimensiune(evident ca nu o sa mai fie nimic in el cand o sa il amenajez).

Multumesc pentru sfaturi. Cred ca ai dreptate cu "cate o tetoasa pe rand" pentru inceput.