Pietris

Atat incepatorii in acvateraristica, teraristica cat si noii veniti pe forum pot posta aici.

Moderator: Sheppard

de Lorien » 01 Feb 2010, 23:40

Depinde...broasca mea a stat intr-un "castron" din ala desul de multa vreme si a crescut foarte repede si bine..probabil depinde de fiecare broscuta in parte..a nu se intelege ca recomand cuiva sa isi tina animalu' asa...doar ca eu am fost in criza de bani de cand ma stiu
Testos juvenil
Testos juvenil

de Kirill » 02 Feb 2010, 01:33

Fara suparare "LOGI" dar cred ca sunt mai experimentat ca si tine la testoase. Nu vad scopul pt. care ti-ai achizitionat o testoasa daca nu esti dispus sa dai nici macar 2 milioane pt ea, care este minimum minimorum.
Eu iti recomand sa o donezi , nu de alta dar cred ca numai ai chinuio si fac pariu ca ar ajunge fie in ceva rau sau vreo balta.

Si las-o mai moale cu limbajul ala ofensiv ca nu ne stim de mici copii sa iti poti permite!

Cu respect,
Kirill
Oski,Moski,Aske,Ri !!
Testos meserias
Testos meserias

de takawachinchila » 02 Feb 2010, 10:02

"nu mai mananca, nu creste, e bolnava, a murit" Bravo, OsDeRos, ai sintetizat in cateva cuvinte 80% din problemele discutate pe acest forum :D
Apropo, Logi, vreau si eu acvariu din termopan :D :D :D [/quote]
Poate vrei sa te arunc la testoase!
Testos meserias
Testos meserias

de Logi » 02 Feb 2010, 14:06

ok..sambata ma duc dupa acvariu...cati L ziceati minim sa fie...?
Testos activ
Testos activ

de Florin » 02 Feb 2010, 14:33

Depinde....in functie de marimea testoasei.
Ori iti iei unul de minim 40 cm L si il vei schimba in viitor, cand va creste, ori ii cumperi unul de minim 80 de cm L si nu il mai schimbi niciodata (poate doar cand il vei sparge). Ramane la atitudinea ta.:lol:

Pe pagina 1, spuneai ca ti se pare scump un acvariu de 200 lei. Depinde si de marimea lui, insa nu este scump. Mie mi s-a parut ieftin acvariu de 180 de l la 500 lei, in cazul in care in bricostore, la 200 de l, era 1500 de lei.
Pe langa acvariu, vei vedea (citind pe forum), ca o sa mai cumperi muuulte lucruri.
Cat despre acvariu, dupa parerea mea, cel mai bine este sa il construiesti tu.
Si mai ieftin si mai bun.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

de Logi » 04 Feb 2010, 20:34

Gata...sambata ma duc dupa un acvariu adica pe 6...sa vad pe ce pun mana..sper sa fie ceva cat mai mare...apoi alta problema...insula.....sa vad ...cum improvizez...una...ca momentan nu am bani de una din magazin...aveti ceva idei de improvizare ?
Testos activ
Testos activ

de Logi » 04 Feb 2010, 20:36

Imagine
o poza..cum am ajuns acasa i-am facut poza :D aia era cutia in care mi-a dat s-o tin pana acasa.
Testos activ
Testos activ

de Logi » 06 Feb 2010, 15:18

Testos activ
Testos activ

de polar bear » 06 Feb 2010, 17:09

eu cred ca ar trebui sa ridici nivelul de apa(sa pui mai multa apa).
Testos activ
Testos activ

de Logi » 06 Feb 2010, 19:09

ai dreptate dar...am pus-o atat...ca sa nu astupe insula ( piatra aia ) ca altfel..pe ce mai sta ? ... ca nu am bani de insula din magazin..si o piatra mai mare nu am gasit inca :(
Testos activ
Testos activ

de alyenn666 » 06 Feb 2010, 19:27

pai nu trebuie sa dai bani. poti face zona de uscat mult mai frumoasa si practica cu manutele tale...poti lipi cu silicon o fasie de sticla,poti pune o buturuga,poti face una asemanatoare alora din magazin din spuma poliuretanica sau poliester...foloseste-ti imaginatia..
trachemis scripta scripta+trachemis scripta elegans
Testos meserias
Testos meserias

de Florin » 06 Feb 2010, 19:37

E necesar sa ai un nivel mai inalt de apa, la fel cum e si un incalzitor, pe care va trebui sa il achizitionezi. Nu ar trebui sa lipseasca, mai ales pe vremea asta.
O testoasa de peste 7 ani...!! :D
Testos Moderator
Testos Moderator

de Logi » 06 Feb 2010, 23:22

deci m-am gandit..sub bolovanu ala..o sa mai pun ceva placi de faiante....sa fie mai sus...si mai completez cu apa...sa fie ca in piscina Meteora a mea :D
Testos activ
Testos activ

de polar bear » 07 Feb 2010, 14:36

daca vrei sa ridici nivelul de apa mai mult atunci citeste sa vezi cum am facut eu un timp indelungat:
1.pui doua borcane goale fara capac pe latimea acvariului si ai grija sa nu se clatine.daca se clatina,pune o piatra ca sa se fixeze.
2.aranjezi pietrele peste borcane si ai griha sa nu se clatine nici ele.
3.verifici fiecale piatra si borcan sa nu se clatine.
4.verifici daca testoasa ar avea loc sa se bage intre borcane la fundul acvariului.daca da astupi acel loc cu niste pietre sau cu o singura piatra.

http://img524.imageshack.us/i/acvariu.png/

acele ovale maro sunt pietre si acele obiecte gri deschis borcanele si albastru apa.
Testos activ
Testos activ

de Logi » 07 Feb 2010, 15:52

polar bear scrie:daca vrei sa ridici nivelul de apa mai mult atunci citeste sa vezi cum am facut eu un timp indelungat:
1.pui doua borcane goale fara capac pe latimea acvariului si ai grija sa nu se clatine.daca se clatina,pune o piatra ca sa se fixeze.
2.aranjezi pietrele peste borcane si ai griha sa nu se clatine nici ele.
3.verifici fiecale piatra si borcan sa nu se clatine.
4.verifici daca testoasa ar avea loc sa se bage intre borcane la fundul acvariului.daca da astupi acel loc cu niste pietre sau cu o singura piatra.

http://img524.imageshack.us/i/acvariu.png/

acele ovale maro sunt pietre si acele obiecte gri deschis borcanele si albastru apa.

e o idee buna..dar in acelasi timp pot face altceva...alea 2 borcane ( altceva cubic mai bine..trebuie sa gasesc eu ) si pe ele..pun un fel de punte :D si ar fi mai ok...
Testos activ
Testos activ

AnteriorUrmătorul