Plante de acvariu!URGENT HELP!
Moderator: Sheppard
5 mesaje
|Pagina 1 din 1
Plante de acvariu!URGENT HELP!
Salut la toata lumea!Stiu ca nu am mai intrat de mult pe forum,am avut niste probleme si...nu am mai avut timp.Dar totusi am revenit cu vesti bune si nu chiar foarte bune...Vestile rele sunt ca varamea a primit cadou de ziua ei 2 broscute de florida...dar neavand unde sa le puna lea tinut vreo 2 zile pana cand a luat acvariu in acvariu pestilor...si a mancat niste plante naturale...si vroiam sa va intreb daca le face rau la testoase.Ma intereseaza si pe mine la acvariul meu ce plante NETIXICE(!!!) si naturale as putea pune(tinand cont k testoasele mele nu au mancat niciodata din planta artificiala nu ma gandesc ca ar tenta-o asta naturala)sau chiarsia sia as vrea sa stiu ce plante nu sunt toxice pentru testoase.Am avut si nicip in acvariu si pietricele mici ...dar ele sunt cuminti si nu papa nimic :mrgreen:...chiar ma miram cum de nu lea tentat sa guste putin din nisip :lol: ....in fine.Vestile bune sunt ca oficial am reusit sa nu o las pe Bubulina(broscuta cea mare) sa hiberneze anul asta(fiind a 2a iarna)...si tind sa spun ca cele 2 testoase sunt sanatoase si va pupa pe toti.
Astept raspunsuri si daca tot am revenit pe forum am sa incerc sa va raspund la toate intrebarile de pe topicuri...cya 8)
Astept raspunsuri si daca tot am revenit pe forum am sa incerc sa va raspund la toate intrebarile de pe topicuri...cya 8)
Alexandra
aoleu alexandra.. parca esti bleaga. Jur. ia uite aici cat a mai topicul LIPICIOS: http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=17 dar deh.. e greu sa cauti..
Acvariu: 100x40x40; Filtru: Tetratec EX700; Resun Sp-2500 - ptr recircularea apei. Incalzitor: Tetratec 100w; Incalzire insula: bec normal 60w; Lumina: Reptil Glo 5.0
:OsDeRos scrie:aoleu alexandra.. parca esti bleaga. Jur. ia uite aici cat a mai topicul LIPICIOS: http://www.testoase.com/viewtopic.php?t=17 dar deh.. e greu sa cauti..
:lol:
Acvariu 120x35x50, filtru JBL CristalProfi 900, incalzitor AquaEL CZ 250, incalzire insula bec economic 13 W , lumina repti glo 5.0
,,CHRYSEMYS SCRIPTA SCRIPTA,,
,,CHRYSEMYS SCRIPTA SCRIPTA,,
5 mesaje
|Pagina 1 din 1