Convietuire
Moderator: Sheppard
9 mesaje
|Pagina 1 din 1
Convietuire
M-am gandit sa mai imbunatatesc cu ceva curatenia din acvariu, si am inteles ca melcii sant buni la curatenie . Oare se inpaca cu broastele ? Si , un alt aspect la melci ca se inmultesc ca iepurii, si daca, broscutele mananca progeniturile? Ce ma sfatuiti? :?:
Ultima oară modificat de big f2 pe 25 Ian 2010, 18:49, modificat de 2 ori în total.
Acvariu 120x35x50, filtru JBL CristalProfi 900, incalzitor AquaEL CZ 250, incalzire insula bec economic 13 W , lumina repti glo 5.0
,,CHRYSEMYS SCRIPTA SCRIPTA,,
Re: Convietuire
big f2 scrie:M-am gandit sa mai inbunatatesc cu ceva curatenia din acvariu, si am inteles ca melcii sant buni la curatenie . Oare se inpaca cu broastele ? Si ar mai fi si un alt aspect la melci ca se inmultesc in prostie si daca broscutele mananca progeniturile, cea ce nu stiu , ar fi o problema, ca pe cei adulti nu cred, Ce ma sfatuiti? :?:
Pai eu cred ca daca broscutele sunt mici nu au nici o problema dar dupa ce v-or creste va fi nasol
p.s Un moment bun de literatura frate
Come to the dark side... We have COOKIES
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
Testoase: 2 masculi RES (din 24.oct.2007); Acvarii: 115x45x45; Filtre: Tetratec EX700; Lumina: ReptiGlo 10.0 compact + bec 60w; Incalzitor: Sera RH 300 W
daca dadeai un search sigur gaseai .... depinde de testoasa ..temperamentul ei .... e lafel ca si cu pestii,,
1. Graptemys pseudogeographica khonii 7,2 cm
2. 13
3. Sannicolau-Mare ...Tm
4. <partial>
5. acvariu 40 l ocupat (urmaza unu de 80x37x75 ), Filtru extern Hagen Aqua Clear 150 , incalzitor resun 300w, incalzire insula bec normal 60w
2. 13
3. Sannicolau-Mare ...Tm
4. <partial>
5. acvariu 40 l ocupat (urmaza unu de 80x37x75 ), Filtru extern Hagen Aqua Clear 150 , incalzitor resun 300w, incalzire insula bec normal 60w
Re: Convietuire
Nu sant asa mici, au 2 ani.
Acvariu 120x35x50, filtru JBL CristalProfi 900, incalzitor AquaEL CZ 250, incalzire insula bec economic 13 W , lumina repti glo 5.0
Da am priceput, nu este indicat. TNX!Kirill scrie:
Big f2 , eu am avut un melc si a ajuns la stadiul de matur. Atunci broastele l-au mancat...poti incerca, se poate sa nu aiba treaba cu ei insa se poate sa ii macelareasca....
:P :P
9 mesaje
|Pagina 1 din 1