Nu mananca!!!
Moderator: Sheppard
- Testos juvenil

da reptiglo 5 este si neon dar exista si becuri ... da trebuie sa ii iei acest neon/bec pt a asimila vitamina D3 (parca) adik sa-si intareasca carapacea :wink:
1. Graptemys pseudogeographica khonii 7,2 cm
2. 13
3. Sannicolau-Mare ...Tm
4. <partial>
5. acvariu 40 l ocupat (urmaza unu de 80x37x75 ), Filtru extern Hagen Aqua Clear 150 , incalzitor resun 300w, incalzire insula bec normal 60w
2. 13
3. Sannicolau-Mare ...Tm
4. <partial>
5. acvariu 40 l ocupat (urmaza unu de 80x37x75 ), Filtru extern Hagen Aqua Clear 150 , incalzitor resun 300w, incalzire insula bec normal 60w
Am o veste buna si una rea! Cea rea este ca am dus broscutele la veterinar, iar dl doctor sa uitat la tesoasa cu pneumonia si a scapat-o pe masa. S-a inchis in carapace si apoi si-a revenit. Apoi doctoru i-a facut o injectie si i-a dat cu vitamina A . Cred ca era extenuata saracuta! Si cand am ajuns acasa a murit! :cry: . Iar vestea buna este ca cealalta care de obicei nu manca era mai binedispusa ca niciodata, cu totul ca cealalta murise. Nu stiu ce sai mai fac ca vrea foarte multa mancare. E disperata. I-am dat de doua ori pe zi si tot mai vrea :mrgreen: . Sunt bucuros pentru aceasta dar spunetimi va rog cum sa fac sa o linistesc. Cred ca doctoru i-a dat cu prea multa vitamina A si acuma a facut probabil un surplus de vitamine. E bine sau e rau? Caci e binedispusa, se joaca... Multumesc foarte mult pentru sfaturi si sa va traiasca broscutele la toti!
- Testos juvenil

- Testos juvenil

Thurtwig exact lafel sunt becurile si neonurile doar ca neonurile au avantajul de a lumina o suprafata mai mare din acva-terariu ...
andreinastasa96 : este ff bine ca mananca toate testoasele sanatoase mananca cat le cu pofta foarte mare , nu ar trebui sa exagerezi sa ii dai cat vrea ea ... (depinde de varsta ,cand e mica 2 ori pe zi cand e mare de 3 ori pe saptamana )
andreinastasa96 : este ff bine ca mananca toate testoasele sanatoase mananca cat le cu pofta foarte mare , nu ar trebui sa exagerezi sa ii dai cat vrea ea ... (depinde de varsta ,cand e mica 2 ori pe zi cand e mare de 3 ori pe saptamana )
1. Graptemys pseudogeographica khonii 7,2 cm
2. 13
3. Sannicolau-Mare ...Tm
4. <partial>
2. 13
3. Sannicolau-Mare ...Tm
4. <partial>
- Testos juvenil