Intrebare
Moderator: Sheppard
5 mesaje
|Pagina 1 din 1
Intrebare
Am si eu o broasca de vreo 12 ani, are cam vreo 14-15 cm asa, o tin intr-un acvariu de genul: http://img183.imageshack.us/img183/9682/terariuky3.jpg , vreau sa stiu si eu daca este mai bine sa ii fac/cumpar un acvariu si cam ce dimensiuni ar trebui sa fie acvariul numai bun pentru ea si vreau sa imi spuneti si niste accesorii pentru acvariu.
wow 12 anii ai tinut-o intr-un terariu dinala :shock: =))) nush ce poti sa mai faci akm dak s-o obisnuit fara spatiu si incalzitor (cred ca nai avut).... :oops: poi poti si sa ii faci sau sa ii cumperi ..depinde de buget .. cat mai mare cat mai bun ... si mai citeste potin despre ea sa mai afli cev info :wink::!:
1. Graptemys pseudogeographica khonii 7,2 cm
2. 13
3. Sannicolau-Mare ...Tm
4. <partial>
5. acvariu 40 l ocupat (urmaza unu de 80x37x75 ), Filtru extern Hagen Aqua Clear 150 , incalzitor resun 300w, incalzire insula bec normal 60w
2. 13
3. Sannicolau-Mare ...Tm
4. <partial>
5. acvariu 40 l ocupat (urmaza unu de 80x37x75 ), Filtru extern Hagen Aqua Clear 150 , incalzitor resun 300w, incalzire insula bec normal 60w
Daca 12 ani ai tinut-o in asa ceva mai mult ca sigur nu prea stie ce e aia apa mare sau sa inoate. Iti recomand un acvariu de minim 100 litri in care sa pui un nivel mic de apa si cu timpul sa maresti coloana de apa. Incalzitor, filtru, insulita, neon UV ... cam asta ar trebui, si totul te va duce la ceva spre maxim 10 milioane (asta tinand cont ca vei lua lucruri de calitate). Suma totala va fi facuta de filtru care, cu cat e mai scump cu atat e mai bun
O femela (8 ani), un mascul (8 ani); Acvarii: 80x35x40, 80x35x40; Filtre: JBL CristalProfi GreenLine e401, Tetratec EX700; Incalzitoare: AquaEl 100 W, AquaEl 100 W Iluminare: ReptiGlo 5.0 compact
5 mesaje
|Pagina 1 din 1